SISTEMSKA INTEGRACIJA
Napredne tehnologije, napredne rešitve

Sistemska integracija

Poslovni procesi bodo učinkovito informacijsko podprti, če zagotovimo v funkcionalno celoto sestavljene sklope programske, strojne in komunikacijske opreme. Pot od izbire do izvedbe najprimernejše rešitve ter kasnejše obvladovanje informacijskega sistema ni več preprosta.

Si predstavljate, kaj se zgodi v primeru težav ali prekinitve delovanja vašega informacijskega sistema. Posledice so lahko za podjetje pogubne. Vsak izpad neposredno vpliva na dohodek podjetja s stroški ponovne vzpostavitve delujočega stanja in z izgubljenimi poslovnimi priložnostmi, ki so se pokazale v času nedelovanja sistema.

V sodobnem svetu informacijskih tehnologij kupci (uporabniki) raje izberejo partnerja - sistemskega integratorja, ki sodeluje pri izgradnji informacijskega sistema od načrtovanja, izvedbe in kasnejše podpore pri uporabi.

V podjetju KOPA zagotavljamo celovite sistemske rešitve, ki so namenjene tako manjšim podjetjem kot tudi srednjim in večjim podjetjem, kjer predstavlja sistemska infrastruktura izhodišče za učinkovito uvajanje poslovnih aplikacij.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
Kontaktna oseba
Bojan Javornik
vodja programa SI
T: 02 88 39 750
E: bojan.javornik@kopa.si
Prijava na e-novice
Bodite zmeraj na tekočem - prijavite se na e-novice: