KOPA ERP
Informacijska podpora spremembam v podjetju

Proizvodni informacijski sistem

V proizvodnih organizacijah nastopa na tisoče podatkov, ki so potrebni za normalno funkcioniranje proizvodnega procesa. Za poslovne odločitve pa potrebujemo le manjši del zelo kvalitetnih podatkov, ki jih dobimo tako, da predelamo ogromne količine vhodnih podatkov.

Kako vzpostaviti takšen informacijski sistem, ki zagotavlja nemoten proizvodni proces v dinamičnih proizvodnih okoljih?

Obvladovanje proizvodnje je sestavljeno predvsem iz dobrega planiranja, oskrbovanja, izvajanja in spremljanja dogodkov v proizvodnji.

Jedro programov paketa KOPA PROIZVODNJA je planiranje proizvodnje, ki omogoča kratkoročno – dnevno planiranje in analiziranje, kakor tudi dolgoročno načrtovanje.  Pri planiranju je možno izvajati simulacije, vključevati razne variante in delati različne "KAJ ČE" analize.

Programski paket je zasnovan tako, da podpira različne tipe proizvodnje: projektno, naročniško, na zalogo, enkratno, malo serijsko in veliko serijsko.

Ostali sklopi nam omogočajo vodenje struktur in sprememb izdelkov, tehnologij, kalkulacij, sprememb proizvodov, dokumentacije, spremljanje stanja v proizvodnji v primeru motenj in  kontrolo nad kvaliteto proizvodov ter obremenjenostjo strojev in orodij.

Prednosti se kažejo predvsem v boljšem pregledu nad potekom proizvodnega procesa, v bistveno skrajšanem odzivu na motnje v proizvodnji ter posledično v povečani produktivnosti podjetja.

PROGRAMSKI PAKETI

 Sestavnice                
 

 Razpis proizvodnje                      
 

 Ključi                      
 

 Kapacitete
 

 Spremljanje proizvodnje
 

 

 Postopki
 

   

 Planiranje
 

   

 Kalkulacije
 

   
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
Kontaktna oseba
Domen Ocepek
vodja razvoja in programa
KOPA ERP
T: 02 88 39 766
E: domen.ocepek@kopa.si
Prijava na e-novice
Bodite zmeraj na tekočem - prijavite se na e-novice: