KOPA HRM
Ravnanje s človeškimi viri

IZJAVE ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

“Vpeljava novega programskega paketa, še posebej nadgradnja kadrovske evidence na področju izobraževanja in usposabljanja (IU), nam je omogočila zadostiti potrebam najzahtevnejših evropskih in ameriških standardov in regulativ s tega področja.”
g. Mag. Matevž Polutnik, Vodja Inženiringa kakovosti in HRM, Fotona d.d.

“S Kopinimi rešitvami smo pridobili zanesljiv in ažuren kadrovski sistem, ki nam omogoča kakovostno spremljanje zaposlenih, njihovih lastnosti in znanj. Te rešitve nudijo mnogo analiz in izpisov, ki jih Kopa po potrebi dograjuje. Za delo s kadri smo pridobili tudi povezavo s plačnim sistemom in možnost celovitega upravljanja z vsemi podatki, kar pomeni prihranek časa ter s tem povezanih stroškov.”
ga. Vlasta Jeza, vodja kadrovske službe, Perutnina Ptuj d.d.

“Ena bistvenih prednosti Kope, da je lahko zagotovila tesno povezavo kadrovskega in plačnega sistema z ostalimi poslovnimi aplikacijami. Zavarovalniški sistem obračunavanja provizij zastopnikov je izredno zapleten, KOPA pa nam je omogočila, da se podatki o provizijah samodejno prenesejo v obračun plač. Prav tako se samodejno prenašajo podatki iz registracije delovnega časa iz vseh poslovnih enot. O zahtevnosti obračuna osebnih prejemkov priča dejstvo, da ZM v svoji razvejani poslovni mreži združuje 10 poslovnih enot, 62 poslovalnic ter 219 agencij.”
g. Anton Vadnjal, Izvršilni direktor računovodstva, Zavarovalnica Maribor d.d.

“To delo opravljam že dobrih 10 let in s Kopo ves čas odlično sodelujemo. Pri odpravljanju težav nismo imeli nikdar problemov, vedno so bile odpravljene ažurno, čeprav se v naglici nismo vedno posluževali "uradnih poti". Program plač je pripravljen zelo razumljivo, da ga uporabniki z lahkoto uporabljamo. Ob zakonskih spremembah lahko že sami pripravimo vse spremembe in tako nismo odvisni od programerjev. Iz lastnih izkušenj rečem, da je program "uporabniku prijazen" tako, da bi ob vprašanju, ali program priporočam, zlahka dejala DA.”
ga. Sonja Trošt, obračun plač, Pivovarni Laško

»Što se tiče programa ne bih dala ni jednu jedinu primedbu, nikad nismo imali problema kad je u pitanju neka izmena, bilo da je za sve radnike, pojedinca ili neki novi zakonski propis. Uglavnom, izmene možemo da radimo sami nezavisno od programera, imamo odlične mesečne preglede koje možemo da izdamo u raznim verzijama, zavisno od naše potrebe. Program za plate je urađen tako da je način unošenja podataka razumljiv i jednostavan. Ovaj program bih preporučila svima, a posebno preduzećima koja zapošljavaju veći broj radnika jer je vrlo lako i jednostavno, uz pomoć programa, praćenje svih obaveze radnika. Platne liste su pregledne, kako za radnika tako i za kontrolu nadležnih institucija, zbog jasnosti i preglednosti inspektori brže završavaju kontrolu (ne oduzimaju nam mnogo naše dragoceno vreme).  Posebno bih istakla i pohvalila dobru i prijatnu saradnju sa Kopinim programerkom Vilijanom Hafnerom.« 
ga. Snježana Đogić, rukovodilac računovodstva, Klaonica PP Srbac

»Z uvedbo Kopinega sistema smo dosegli povezanost kadrosvkih in plačnih evidenc, s čimer smo dosegli boljšo preglednost in hitrost dostopa do podatkov, zmanjšali obseg ročnih vnososv ter pridobili možnost izdelave dodatnih analiz.«
ga. Karmen Korošec, vodja splošno upravnega sektorja, Celjske mesnine d.d.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
Kontaktna oseba
Domen Ocepek
vodja razvoja in programa
KOPA HRM
T: 02 88 39 766
E: domen.ocepek@kopa.si
Prijava na e-novice
Bodite zmeraj na tekočem - prijavite se na e-novice: