KOPA ERP
Informacijska podpora spremembam v podjetju

Računovodstvo in finance

Se pri poslovanju vašega podjetja soočate s težavami,ki vam jih povzroča vodenje poslovnih knjig? Se ne znajdete več med številnimi obrazci, ki jih je potrebno pošiljati raznim ustanovam?

Kako spremljati vse uradne spremembe na področju davčne zakonodaje in predpisov v računovodstvu?

Tudi odgovori na vprašanja,  kako pravilno razporejati stroške po stroškovnih mestih, kako se hitro prilagoditi organizacijskim spremembam v podjetju in podobno, niso enostavni.

Podjetja imajo pogosto težave zaradi pomanjkljivih informacij iz preteklih obdobij, neažurnih informacij  ter informacijsko neintegriranih procesov. Brez teh podatkov ne morejo pravočasno in učinkovito reagirati na spremembe. 

Programski paket Računovodstvo v celoti zajame pretok informacij, tako da zagotovi podporo vsem štirim računovodskim funkcijam: knjigovodstvu, računovodskemu načrtovanju, nadziranju in računovodskemu analiziranju. 

Vsi programski paketi omogočajo vodenje, spremljanje in prikazovanje poslovnih sprememb in stanj, pregledi so možni tako na ekranu kot na tiskalniku, izpisi pa so v dnevniški, zbirni in knjigovodski obliki.

Pri upravljanju s podatki omogoča paket veliko prilagodljivost, enostavnost, prenosljivost in decentralizacijo oziroma distribuirano obdelavo podatkov, kontrolo podatkov in pripravo poročil.  

Paketi

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
Kontaktna oseba
Domen Ocepek
vodja razvoja in programa
KOPA ERP
T: 02 88 39 766
E: domen.ocepek@kopa.si
Prijava na e-novice
Bodite zmeraj na tekočem - prijavite se na e-novice: