MAXIMO
Upravljanje in vzdrževanje sredstev in storitev

  Scheduler - Upravljalnik terminskih planov

IBM Maximo Asset Management Scheduler omogoča planerjem pregled vseh tipov odprtih delovnih nalogov na sredstvih ter prikaz v obliki gantograma, kjer se lahko logično terminsko združujejo,  razporejajo in optimirajo.

Možno je videti obremenitev virov glede na njihovo razpoložljivost, kar pomaga planerjem reševati probleme pri dodeljevanju in razporejanju del.

Združen in poenoten pregled vseh vrst delovnih nalogov in preventivnih vzdrževanj, ki potrebujejo razpoložljive vire. Omogoča učinkovito načrtovanje in s tem preprečuje drage prekinitve in zamude v proizvodnji.

 

-          Ob povečanem obsegu dela in zmanjševanju števila razpoložljivih delavcev je potreba po učinkovitem planiranju postala nuja. S pomočjo MAXIMO Schedulerja (Upravljalnik terminskih planov) lahko spremljamo in planiramo naše delo tudi v grafični obliki. Vizualni/grafični pregled nad planiranim delom in že razpisanim delom pa poveča preglednost in učinkovitost našega planiranja.

-          Scheduler je MAXIMO aplikacija, ki vsebuje gantogram za planiranje delovnih nalogov in preventivnega vzdrževanja s pomočjo grafičnega pogleda

 
 
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
MAXIMO® je prilagodljiv sistem, ki inovativnim podjetjem omogoča prilagajanje obstoječim procesom in sistemom.

©MAXIMO je registrirana blagovna znamka podjetja IBM.
Prijava na e-novice
Bodite zmeraj na tekočem - prijavite se na e-novice: