Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
nedelja, 28.6.2009

Preprosto do vrhunske zaščite

Novi CA ARCserve backup je izredno enostaven za nameščanje in omogoča oddaljeno namestitev z enega mesta. S tehnologijo deduplikacije, poročanjem SRM ter najvišjo stopnjo varnosti se uvršča med najbolj varna, zanesljiva in učinkovita orodja za zaščito informacij, ki se nahajajo na fizičnih in virtualnih strežnikih.

Več

Deduplikacija

Ta inovativna tehnologija deluje na principu kreiranja posameznih blokov podatkov. Tem blokom se doda izračunana unikatna hash koda, ki hkrati predstavlja unikaten indeks. Pri shranjevanju podatkov program preveri vse kode in jih primerja z novimi. Če se kodi ujemata, namesto bloka zapiše samo povezavo do prejšnjega enakega bloka podatkov. Tako se podatki ne podvajajo, ampak se namesto njih zapisujejo samo kazalci do že zapisanih enakih blokov. S tem postopkom načina shranjevanja lahko zelo prihranimo s prostorom na shranjevalnem mediju. Omogoča tudi enkratno shrambo velikih datotek, saj jih primerja na podlagi majhnih blokov in ne celotnih datotek. Ta način je zato bistveno učinkovitejši od inkrementalnega varnostnega kopiranja, ki preverja samo spremembe celotnih datotek.

Več

Podpora virtualizaciji

CA ARCserve backup r12.5 zagotavlja celovito zaščito podatkov za virtualne strežnike, ki delujejo na različnih platformah, kot so Windows Server Hyper-V, VMware ESX Server terVMware vCenter Server. Agent za varnostno shranjevanje virtualnih strežnikov omogoča shranjevanje podatkov, ki se nahajajo na lokalnih in mrežnih diskih. Izvaja se lahko arhiviranje na nivoju slike podatkov ali datotečnega sistema. Uporabnik ima preko tako imenovanega načina RAW celo možnost restavriranja posameznih datotek iz varnostno shranjenih slik.

Več

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)