Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 1.10.2009

Novi fototiskalniki HP Photosmart za izražanje in ustvarjalnost na dotik

Nova serija Hpjevih fototiskalnikov združuje modele HP Photosmart C4680, HP Photosmart in HP Photosmart with Wireless, HP Photosmart Plus ter HP Photosmart Premium. Prednost teh naprav je, da lahko uporabnik z enim samim dotikom preprosto natisne službene dokumente ali slike ter domače naloge doma. Slike so natisnjene v vrhunski kakovosti in sijajnih barvah, poleg tega pa je z uporabo vgrajenega bralnika pomnilniških kartic in zaslonom HP TouchSmart možno pregledovanje in izbiranje zbirk fotografij, samodejno odstranjevanje rdečih oči ter prilagajanje osvetlitve in barv.

HP Photosmart

Preprosta uporaba
Novi tiskalniki HP Photosmart nudijo širok nabor možnosti, ki se jih lahko zelo preprosto namesti in uporablja. Med najpomembnejšimi možnostmi so:

  • Dodatek HP Photo Print Gadget uporabnikom omogoča, da preprosto izberejo sliko in jo odložijo na namizni ikoni. Fotografije je mogoče izbrati iz map na disku, elektronskih sporočil ali spletnih strani. Programska oprema inteligentno uredi fotografije in prilagodi njihovo velikost uporabljenemu foto papirju, s čimer postane urejanje in tiskanje fotografij bistveno bolj preprosto opravilo.
  • Aplikacija HP Smart Web Printing pomaga uporabnikom prihraniti pri črnilu in papirju, saj na eno tiskano stran združi več spletnih strani ter jim pomaga, da natisnejo le tiste dele, ki jih potrebujejo.
  • Številni tiskalniki v novi seriji HP Photosmart so opremljeni z brezžično povezljivostjo, ki zagotavlja preprosto uporabo v domačem okolju. S to možnostjo so opremljeni tiskalniki HP Photosmart with Wireless, HP Photosmart Plus in HP Photosmart Premium. Vklop brezžičnih možnosti s pritiskom na en sam gumb pomeni preprosto vključitev tiskalnika v domače okolje.
  • Uporabniki naprav Apple iPhone in iPod Touch lahko brezžično tiskajo z aplikacijo HP iPrint Photo, ki je na voljo v trgovini Apple App Store.

Cene in razpoložljivost
Predvidene maloprodajne cene in razpoložljivost izdelkov:
  • HP Photosmart C4680 – 89 EUR, na voljo od oktobra 2009
  • HP Photosmart – 99 EUR, na voljo od oktobra 2009
  • HP Photosmart with Wireless – 129 EUR, na voljo od oktobra 2009
  • HP Photosmart Plus – 149 EUR, na voljo od septembra 2009
  • HP Photosmart Premium – 199 EUR, na voljo od oktobra 2009

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)