Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 3.2.2010

KOPA na Oracle poslovnem forumu

Kopa je bila na Oracle poslovni forum povabljena kot ugleden dolgoletni partner. Kopa je za Oracle pomemben partner, saj podjetja, ki uporabljajo njene rešitve, ustvarjajo več kot 16 odstotkov BDP. Dogodek je bil odlična priložnost za vzpostavljanje novih poznanstev in utrjevanje vezi med Oraclom, partnerji in uporabniki.

V Kopi smo partner podjetja Oracle vse od leta 1987, ko smo uvedli podatkovni strežnik Oracle in razvojna orodja 4. generacije. Ob pričetku razvoja poslovnih aplikacij na zbirki podatkov Oracle smo junija istega leta prevzeli zastopstvo za Jugoslavijo. Danes smo med najbolj ustvarjalnimi proizvajalci poslovnih rešitev na tehnologijah Oracle. Razvili smo že več kot 1.000 programskih modulov, s katerimi podpremo še tako posebne zahteve naših strank. Z uporabo naših poslovnih rešitev na tehnologijah Oracle si kupci zagotovijo visoko dodano vrednost ter dolgoročno varnost naložb.

Več informacij o Oracle Forumu je na voljo na spletni strani: http://www.oracle.com/webapps/events/EventsDetail.jsp?p_eventId=103540&src=6808180&src=6808180&Act=89.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)