Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 6.8.2010

Razvojno aktivno poletjeStrokovnjaki v Kopi tudi letošnje poletje niso poslali možganov na pašo. Trenutne razvojne aktivnosti potrjujejo, da je Kopa v samem vrhu slovenskih proizvajalcev poslovnih informacijskih sistemov, tudi glede razvoja inovativnih funkcionalnosti in uvajanja novih konceptov poslovanja. Na osnovi zadnjih razvojnih projektov bo KOPA v jeseni oziroma do konca leta ponudila vrsto novosti, s katerimi bo svojim strankam omogočila še bolj učinkovito delovanje.  

Osebni mobilni portali

Mobiteli in skrbi, kaj se dogaja v podjetju, nas žal spremljajo tudi na dopustih. Na vprašanje, kako s čim manj porabljenega čas priti do informacij, ki preženejo negotovost, ima Kopa že sedaj pripravljene rešitve za mobilne naprave. Do svežih podatkov iz poslovnega informacijskega sistema lahko tako pridete od kjerkoli, glede na vaše uporabniške pravice. Ti podatki so vedno na razpolago in prilagojeni zahtevi tistega, ki jih potrebuje. KOPA širi rešitve za mobilne naprave tudi na področje osebnih portalov in sicer v okviru projekta »Podjetje na dlani«. Preko takšnega prilagojenega portala bo imel posameznik v vsakem trenutku na voljo podatke z različnih področij ERP sistema, ki jih sicer uporablja pri vsakodnevnem delu, od najbolj enostavnih, na primer koliko dni dopusta še ima na razpolago, do tega, da bo lahko spremljal potek posameznih procesov v podjetju.

RFID – avtomatizacija zajema in kontrole podatkov

Kopa pripravlja projekte na področju RFID tehnologije, s poudarkom na avtomatizaciji postopkov zajemanja in kontrole podatkov. Primer: V škatli je zložena obsežna dokumentacija in oprema. Namesto, da odčitavate vsak posamezen kos, škatlo samo nesete mimo naprave in sistem potrdi ustreznost vsebine, ali pa opozori, da nekaj manjka. Več o tem bomo govorili v naslednjih novičkah.

E-poslovanje

Na področju elektronskega poslovanja v celoti podpiramo vse nove zahteve, ki jih imajo veliki slovenski trgovci. S svojim ERP sistemom sledimo zadnjim trendom na področju elektronskega zajema in izmenjave podatkov. V poletnih mesecih se razvojni oddelek ukvarja s pripravo številnih novih funkcionalnosti in izboljšav, ki bodo strankam omogočile koriščenje vse možnosti sodobnih informacijskih tehnologij.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)