Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 10.9.2010

KOPA sponzorsko na HP Horizontu 2010

HP Horizont, je eden od najpomembnejših dogodkov na področju informacijskih tehnologij, bo potekal 16. in 17. septembra 2010, v hotelu Slovenija v Portorožu. Na dogodku se bo zvrstilo 45 strokovnih predavanj in 8 delavnic s primeri iz prakse ter 15 sponzorskih predavanj.

Kopa je v letošjnem letu izvedla pomemben projekt prenove informacijske infrastrukturev Splošni bolnišnici Slovenj Gradec, kjer so bile uporabljene HP-jeve rešitve. Z vzpostavitvijo sistema visoko razpoložljivih in virtualiziranih strežniških gruč je KOPA bolnišnici zagotovila varno in zanesljivo delovanje ter možnost razvoja novih informacijskih storitev. Pri izgradnji visokozmogljive strežniške gruče so uporabili tehnologije HP-UX ServiceGuard Cluster, VMware vSphere Cluster, Microsoft Exchange CCR (Cluster Continous Replication), Microsoft SQL Mirror Database in Microsoft NLB (Network Load Balancing) Cluster.


Več informacij o dogodku HP Horizont 2010 dobite na spletni strani: http://h41267.www4.hp.com/eventpage.aspx?eventid=MgAzADMAMgAyAA%3d%3d&cc=si&lang=sl.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)