Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 12.10.2010

Vitka proizvodna logistika 2010KOPA bo na seminarju podala svoje poglede in izkušnje ter predstavila lastne inovativne rešitve za doseganje vitke organiziranosti in stroškovne učinkovitosti organizacije logistike, proizvodnje, prodaje in nabave. Na predavanju z naslovom „Planiranje osnove in orodje obvladovanja dobaviteljev“, ki bo potekalo ob 16.00 uri, bo Kopin strokovnjak Branko Razgoršek predstavil pomen učinkovitega planiranja za vitko proizvodnjo, s poudarkom na nabavi in odnosih z dobavitelji.

KOPA s svojimi rešitvami za strateško planiranje podjetjem omogoča celovito planiranje in spremljanje realizacije v realnem času na vseh nivojih in poslovnih področjih. Po drugi strani  je z uporabo poslovnega sistema KOPA ERP in proizvodnega logističnega sistema KOPA PROLOG povezano naročanje in planiranje dobave glede na naročila in proizvodni plan, zmanjšanje zalog surovin in končnih izdelkov, optimizacija proizvodnih logističnih procesov in medfaznih skladišč ter celovit pregled nad proizvodno-logističnimi procesi.
V Kopi omogočajo povezavo svojih poslovnih, proizvodnih in logističnih rešitev s sistemom finega terminiranja proizvodnje, s čimer se ob enakih proizvodnih stroških in enaki organizaciji še poveča izkoristek proizvodnih linij.

Več informacij o dogodku Vitka proizvodna logistika 2010: http://www.lognet.si/wp/?p=1057
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)