Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 5.11.2010

Povečajte vrednost brezplačnega preizkusa platforme Microsoft Dynamics CRM

Akcija brezplačne 30-dnevne uporabe Microsoft Dynamics CRM je naletela na velik odziv. Veliko uporabnikov je samostojno testiralo tehnologijo, vendar so zaradi pomanjkanja časa in znanja preizkus opustili. Prav zaradi tega je KOPA kot partner v akciji ponudila tudi brezplačne delavnice, ki zagotavljajo hitrejši začetek in učinkovito uvedbo testnega sistema Dynamics CRM v procese na področju dela s strankami.

KOPA je svoje dobre prakse in poznavanje rešitve Dynamics CRM strnila v paket štirih delavnic, ki se lahko izvedejo pri vas v podjetju ali na sedežu našega podjetja. Kopine brezplačne delavnice, s katerimi vam pomagamo pri uvedbi sistema Dynamics CRM v vaše poslovanje, pokrivajo osnovna področja uporabe rešitve CRM. Podajajo vpogled v nadaljnji razvoj informacijske podpore vašim CRM-aktivnostim, pri čemer so glede vsebine namenjene trem različnim skupinam uporabnikov - s področja trženja, prodaje in storitev.

Vsaka delavnica je razdeljena na več sklopov:
  • Teoretični del – predstavitev Dynamics CRM
  • Pregled vaših poslovnih procesov in potreb
  • Praktični del – delavnica za konkretne primere
  • Nastavitev CRM-ja (uvoz podatkov - vzpostavimo začetno bazo kontaktov, namestitev odjemalca …)
Kot je pokazalo dosedanje izvajanje Microsoftove promocijske akcije se uporabniki, ki brezplačno testirajo Microsoft Dynamics CRM in se udeležijo teh delavnic, v kar 89% ostanejo uporabniki, saj v tem času spoznajo vse prednosti in koristi uporabe tako za njihovo delo kot tudi za poslovanje celotnega podjetja.

POMEMBNO: Dodatno vam vzpostavimo začetno bazo partnerjev in kontaktov na podlagi vaših podatkov, tako da dejansko lahko začnete z delom TAKOJ!

Za brezplačen preizkus rešitev Dynamics CRM obiščite spletno stran: http://emea.dynamicscrm.com/?culture=sl-SI&campaign=MSSVN&partner=KOPA.
Na delavnice se prijavite prek e-pošte z vašimi podatki na naslov: crm@kopa.si ali pokličite na telefonsko številko 02 88 39 700 (ga. Marina).
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)