Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 26.7.2005

KOPA in prilagodljive rešitve (Finance, 18.7.2005)

Med ponudniki informacijske podpore lahko izbirate med mnogimi, ki vam ponujajo standardizirane rešitve. To pomeni, da ste prisiljeni sprejeti splošna pravila in standarde ter se jih tudi držati, pa če vam ustrezajo ali ne. To je morda dobro za tista podjetja, ki imajo delovne procese slabo urejene in dobijo s standardno informacijsko rešitvijo »dobro prakso«, ki jo na njihovem področju uporabljajo tudi druga podjetja. Če pa ste podjetje, ki si konkurenčno prednost zagotavlja z nadstandardnimi delovnimi procesi, potrebujete rešitve, ki so prilagojene vašim posebnostim. Standardne rešitve bi se pri vas izkazale za zelo problematične, saj bi omejile tisto, kar je za vas najdragocenejše – vaše konkurenčne prednosti.

Kaj storiti, ko standardne rešitve niso dovolj?

KOPA je eden od redkih tovrstnih ponudnikov, ki vam poleg standardnih rešitev zagotavlja tudi njihovo nadgradnjo – prilagodljive informacijske rešitve. Na voljo imajo najnovejšo strojno in programsko tehnologijo, skupino 60 sposobnih strokovnjakov, s katerimi lahko prevzamejo projekte ne glede na zahtevnost, in 25-letne izkušnje v številnih srednjih in velikih slovenskih podjetjih. V KOPI znajo informacijsko podpreti tudi tiste procese in načine dela, ki vaše podjetje ločijo od drugih. Z informacijskimi rešitvami se tesno prilagodijo individualnim posebnostim vašega podjetja, kar vam omogoči, da iz svojega poslovanja iztržite največ in se hitro prilagajate spremembam na trgu.

Prednosti, ki jih omogočajo prilagodljive rešitve

– Prilagajanje posebnim zahtevam uporabnika,

– ohranitev in okrepitev ključne konkurenčne prednosti podjetja,

– prilagajanje zelo dinamičnim spremembam v organizaciji podjetja,

– hitro odzivanje na spremenjene zahteve poslovanja – zaradi novih, zelo posebnih ali spremenjenih  delovnih procesov,

– večji in sprotni nadzor nad delovnimi procesi.

Nadgrajevanje informacijskega  sistema – odgovor na nove potrebe v vašem podjetju

Vaše podjetje se je odločilo za nakup standardnega informacijskega sistema. Čez čas se pojavijo nove potrebe in zahteve. Kaj storiti? Nakup novega sistema ni poceni rešitev. Bolje se je tega zavedati prej in poiskati takšnega ponudnika, ki je sposoben obstoječi sistem nadgrajevati. Tako prihranite denar ter izkoristite že obstoječi sistem in znanje svojih ljudi. Poleg tega sodelujete z dolgoletnim partnerjem, ki spremlja potrebe vašega podjetja in z nadgrajevanjem informacijskega sistema podpira vašo konkurenčno prednost.

Razumevanje potreb slovenskega trga

Rešitve iz tujine navadno izhajajo iz globalnega pristopa v smislu, »če deluje drugod, bo delovalo tudi tukaj«. To drži, vendar le deloma in za splošne rešitve. Razmere v vsaki državi in podjetju so vedno krajevne in imajo svoje posebnosti. KOPA je eden od najbolj usposobljenih slovenskih ponudnikov informacijskih rešitev za proizvodna podjetja. Združuje prednost vrhunske tuje tehnologije s poznavanjem vseh posebnosti našega trga. To ji omogoča, da je svojo ponudbo sposobna popolnoma prilagoditi našim lokalnim zahtevam in razmeram. Poleg tega je KOPINA navzočnost na slovenskem trgu tudi jamstvo za hitro odzivnost na morebitne težave v vašem informacijskem sistemu ali na nove potrebe po njegovi nadgradnji.

»KOPA ERP predstavlja ogrodje celostnega ERP-sistema, ki ga znamo umestiti v katerokoli proizvodno podjetje. Pri tem gradimo tudi na znanju, ki obstaja v podjetju, kar nam omogoča, da v partnerstvu z naročnikom učinkovito podpremo njegove poslovne procese ter njihovo prenovo. Prav zaradi tega se bistveno razlikujemo od vrha ponudbe, kjer ponudniki poslovne programske opreme postavljajo pravila in standarde, ki se jih morajo podjetja držati ne glede na to, ali jim ustrezajo ali ne,« je povedal Bernard Osvald, direktor podjetja KOPA.

KOPA in prilagodljive rešitve

 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)