Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 15.2.2011

V koraku s trendi

Kopina strokovnjaka se bosta udeležila vodilnega IBM-ovega svetovnega dogodka na področju poslovnih informacijskih rešitev „Pulse 2011“, ki bo potekal v Las Vegasu, od 27. februarja do 2. marca. Letošnji Pulse bo osredotočen na infrastrukturo in procese za zagotavljanje kakovostnih informacijskih storitev.

KOPA se bo enega najpomembnejših poslovnih in strokovnih dogodkov s področja informacijske infrastrukture udeležila kot vodilni slovenski proizvajalec poslovnih sistemov za velika in srednja podjetja, ki se vse bolj usmerja tudi v ponudbo poslovnih informacijskih storitev. Možnost prisostvovanja na tem dogodku za Kopo pomeni predvsem dostop do novih dobrih praks, rešitev in znanja, s katerimi bodo njeni strokovnjaki strankam pomagali pri optimizaciji infrastrukture, kadrovskih virov in procesov na področju informacijske podpore poslovanju.

Sama konferenca je usmerjena v izzive, s katerimi se srečujejo proizvajalci informacijskih rešitev in storitev, na primer v načine hitre in učinkovite dostave novih inovativnih storitev k strankam, obvladovanje pretoka vedno večje količine podatkov, ki ga ustvarjajo današnje storitve ter zagotavljanje varnosti in zakonske skladnosti. Udeleženci konference že tradicionalno pridobijo tako strateški pogled kot tudi tehnična znanja, ki jim pomagajo razviti združeno strategijo za povečanje učinkovitosti, znižanje stroškov, spodbujanje rasti in zmanjšanje tveganja. Ob tem spoznajo pozitivne ekonomske učinke sistematičnega razvoja informacijske infrastrukture ter kako izkoristiti prilagodljive modele dostave storitev, kot je računalništvo v oblaku, z namenom varovanja, vizualizacije in zagotavljanja zmogljivosti za kritične poslovne aplikacije.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)