Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
nedelja, 13.3.2011

VABILO NA IZOBRAŽEVALNI DOGODEK Poslovna učinkovitost za poslovni uspeh

POSLOVNA UČINKOVITOST, Velenje Hotel Paka, 24.3. 2011

VAŠA INVESTICIJA V ZNANJE je dve uri vašega časa, kajti tokratna izvedba dogodka je brezplačna.  Garantiramo  vam, da boste dobili ideje, ki jih boste lahko  že naslednji dan uporabili v svojem podjetju za izboljšanje učinkovitosti.

7 razlogov za udeležbo na izobraževalnem dogodku:

- Ker je to največji dogodek za odločevalce  s področja poslovne učinkovitosti  v vašem geografskem okolju.
- Ker bodo tam tudi ostali direktorji, ki vedo, da je poslovna učinkovitost bistvo uspeha.
- Ker želite povečati obseg poslovanja in ne obseg stroškov.
- Ker je uspeh vašega podjetja odvisen tudi od storilnosti zaposlenih za katere ste odgovorni vi.
- Ker bo z vami ta dan mag. Aleš Lisac, največji guru na področju marketinga v Sloveniji  in imate   edinstveno priložnost, da ga poslušate brezplačno.
- Ker boste dobili ideje, ki jih lahko že naslednji dan uporabite v praksi in delujejo.
- Ker si ne želite, da vas konkurenca prehiti.

URNIK DOGODKA in VSEBINA PREDAVANJ:

9:00 – 9:30  Sprejem v avli in »okrepčilo« pred začetkom
9.30 – 11.30 Tematska predavanja

Mag. Aleš LISAC -Kako prodati več strankam, več izdelkov, bolj pogosto? (z  manj sredstev in v krajšem času)

Obstajajo samo trije načini za povečanje dobička. Prodamo lahko več, prodamo lahko več strankam in prodamo lahko istim bolj pogosto. Podjetniki to v dnevnem poslovanju pogosto pozabimo. V kratkem predavanju bom pokazal kaj je potrebno za uspeh v vsakem poslu, kako izbrati pravi poslovni model, kako napovedati kaj bo v prihodnosti delovalo. Pogovarjali se bom o tem, kaj uspešnejše loči do manj uspešnih.

Andrej KUNEJ  - Ali nam informacijska tehnologija lahko zagotovi boljšo pozicijo na konkurenčnem trgu? Spremljanje strank, dobaviteljev, panog, celotnih gospodarstev in konkurence zahteva vse kompleksnejše analize in dnevno spremljanje, kar pa že nekaj časa ni domena le posameznih specializiranih služb, ampak so v procese udeleženi vsi zaposleni. Delo postaja vse bolj mobilno, kar zahteva nove rešitve na IT področju. Ogledali si bomo kako lahko IT rešitve pripomorejo k boljšemu poslovanju v vse bolj konkurenčnem in hitro spreminjajočem okolju. 

Bernard OSVALD - Poslovna učinkovitost za poslovni uspeh v praksi
Ogledali si bomo kako je v praksi možno opravit več dela z manj viri, izboljšati skupinsko delo in sodelovanje, planirat in evidentirat delo, učinkovito upravljati poslovne informacije ter kako tudi na poti ostati povezan z omrežjem podjetja . Govorili bomo tudi o obvladovanju kupcev in s tem povezani povečani učinkovitosti poslovanja in nekaterih tveganjih oz. nevarnostih, ki so za poslovanje ključnega pomena.

11:30 -  12:00  Zaključek dogodka

SVOJE ZNANJE IN IZKUŠNJE BODO Z VAMI DELILI:

Mag. Aleš LISAC, LISAC & LISAC d.o.o.
Aleš je avtor, predavatelj, marketinški svetovalec. S svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco, blogom (Dnevnik marketinškega guruja) vplival na več kot 55.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh. Aleš je tudi reden pisec člankov v reviji Podjetnik. Mag. Aleš Lisac vodi delavnico "Nemogoče", najbolje prodajano marketinško delavnico v Sloveniji, ki jo je ponovil že 129-krat (več kot 5000 udeležencev).

Podiplomski študij menedžmenta je končal na Univerzi Clemson v ZDA. Dvakrat je bil izbran za profesorja leta na Gea Collegeu, leta 2006 pa mu je inštitut Sofos podelil naziv "predavatelj leta". Kot marketinški svetovalec je Aleš deloval vsaj v petnajst različnih panogah. Podjetje Lisac&Lisac, ki ga vodita Aleš in Blaž, je od ustanovitve poslovalo s 87-imi od stotih največjih slovenskih podjetij in s 44% hitro rastočimi slovenskimi podjetij. Človek, ki vam bo pomagal brez večjih investicij in hudih naporov vaš posel napraviti bolj dobičkonosen.

Andrej KUNEJ, MICROSOFT d.o.o.
Andrej je v slovenski podružnici Microsofta že peto leto zadolžen za poslovno strategijo izdelkov iz skupine Office. V tem času je opravil vrsto predstavitev na temo novosti v informacijski tehnologiji s poudarkom na razlogih ki oblikujejo nove IT rešitve in z učinki za podjetja predvsem iz poslovnega vidika. Po izobrazbi in preteklih delovnih izkušnjah (Telemach, Simobil, Emona Obala, ZDA) prihaja iz poslovnega okolja, kar zaznamuje tudi njegove predstavitve in pogled na IT. Glavne tematike se sučejo okoli produktivnosti, sodelovanja, poenotenih komunikacij in poslovne inteligence.

Bernard OSVALD,  KOPA d.d.
Bernard je v podjetju KOPA d.d. zaposlen že 21 let, od tega 15 let kot direktor podjetja. S svojimi tehničnimi, pedagoškimi in vodstvenimi izkušnjami uspešno vodi podjetje, ki je za Koroško regijo izjemnega pomena, saj zaposluje visoko izobražen kader. Njegova razvojna naravnanost in prepričanje, da je slovensko znanje enakovredno tujemu, je temelj Kopinega uspeha.  S svojim delovanjem spodbuja  sodelavce, da s sodobnimi rešitvami in storitvami strankam pomagajo dosegati poslovno učinkovitost.

INFORMACIJE IN PRIJAVA:
Število prijav je omejeno, ker imamo na razpolago le 66 sedežev. Prijavite se samo, če ste resni kandidat za pridobitev dodatnega znanja za poslovni uspeh. Prijave sprejmemo do zapolnitve mest na tel. 02 88 39 700 ali marketing@kopa.si

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)