Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 18.3.2011

IBM PULSE – Kaj se je dogajalo na letošnji največji IBM-ovi konferenciNa treh dneh rekordno obiskane konference IBM PULSE in posebnem dnevu, posvečenem poslovnim partnerjem, so organizatorji našteli več kot 7.000 obiskovalcev, od tega več kot 1.000 IBMovih poslovnih partnerjev, med njimi tudi strokovnjaki iz Kope.

Rdeča nit dogodka je bilo doseganje poslovnih izboljšav z uporabo rešitev Tivoli. Strokovnjaki so skozi več primerov dobre prakse prikazali možnosti za izboljšanje učinkovitosti in povečanje dobička, ki ga jih lahko organizacije ustvarijo z uvedbo teh rešitev. Ob tem so poudarili, da se podjetja po navadi odločajo za nakupe tovrstnih rešitev le v primeru, če njihova uporaba v 12 mesecih prispeva k izboljšanju poslovnega rezultata.

Prvi dan konference je bil namenjen strateškemu pogledu na poslovanje podjetja, ki se soočajo s pritiski po vedno večji konkurenčnosti in učinkovitosti ter dodatnimi zakonskimi zahtevami. Drugi dan konference je bil namenjen konkretnim predstavitvam dobrih praks in pozitivnih učinkov na učinkovitost in preglednost procesov v organizaciji po vpeljavi Tivoli orodij. Izkušnje strank ter njihove razvojne načrte pa so skozi 7 vzporednih tematskih sklopov predstavljale stranke in nekateri IBMovi poslovni partnerji. IBM je celovito povzel posodobitve programske opreme Maximo v letu 2010, ki vključuje izboljšave na 4 obstoječih modulih (Scheduler, Archiving, Everyplace, Primavera adapter), izboljšave na 5 obstoječih rešitvah (Service Provider, Internal Service Provider, Oil&Gas, Utilities, Life Sciences). IBM načrtuje tudi lansiranje 4 novih produktov (Maximo for Space Planning, Maximo for Data Center Infrastructure Management, Maximo Real Time Asset Locator, Maximo Everyplace). V drugi četrtini leta 2011 bo IBM poslal na trg Maximo V7.5, ki bo vključevala vse do tedaj zbrane popravke in izboljšave. Na različico 7.5 bodo istočasno poenoteni vsi novi produkti in nove različice obstoječih produktov.

Kot že rečeno, je bil to največji Pulse do sedaj. Ne glede na to, je IBM za drugo leto napovedal še večjo udeležbo in še bogatejši program, ki bo odvijal na isti lokaciji, v prvem tednu marca 2012.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)