Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
nedelja, 13.3.2011

Poslovna učinkovitost - 24.3.2011Naj bo vaš vsakdan uspešen in učinkovit. Spoznajte, kako lahko vi in vaši sodelavci delo upravljate hitreje, preprosteje in bolj intuitivno – ne glede na to, ali ste na poti, v pisarni ali delate sami ali v skupinah.

Vaše vodenje podjetja, odgovornost za rezultate in zaposlene zagotovo ni lahko delo. Za odločevalce je značilno, da so presežki stresa in pomanjkanje časa dnevno na meniju. Si tudi vi želite, da bi lahko vsak dan postorili več? Uspeh vašega podjetja je dejansko odvisen od vas in od storilnosti zaposlenih. Predstavljajte si, da lahko le z eno odločitvijo pridobite več časa, izboljšate nadzor nad poslovanjem in s tem dobite več možnosti za kvalitetno in pravočasno odločanje od kjerkoli.

VAŠA NOVA INVESTICIJA V ZNANJE vam bo vzela samo dve uri časa, kajti tokratna izvedba dogodka je BREZPLAČNA. Garantiramo vam, da boste dobili ideje, ki jih boste lahko že naslednji dan uporabili v svojem podjetju za izboljšanje učinkovitosti.

7 razlogov za udeležbo na izobraževalnem dogodku:

  • Ker je to največji dogodek za odločevalce s področja poslovne učinkovitosti v vašem okolju.
  • Ker bodo tam tudi ostali direktorji, ki vedo, da je poslovna učinkovitost bistvo uspeha.
  • Ker želite povečati obseg poslovanja in ne pa tudi obsega stroškov.
  • Ker je uspeh vašega podjetja odvisen tudi od storilnosti zaposlenih za katere ste odgovorni.
  • Ker bo z vami ta dan mag. Aleš Lisac, največji guru na področju marketinga v Sloveniji in imate edinstveno priložnost, da ga poslušate brezplačno.
  • Ker boste dobili ideje in napotke, ki delujejo in jih lahko že naslednji dan uporabite v praksi.
  • Ker si ne želite, da vas konkurenca prehiti.

URNIK DOGODKA in VSEBINA PREDAVANJ:

9:00 – 9:30  Sprejem v avli in »okrepčilo« pred začetkom

9.30 – 11.30 Tematska predavanja

Mag. Aleš LISAC -Kako prodati več strankam, več izdelkov, bolj pogosto? (z  manj sredstev in v krajšem času)
Obstajajo samo trije načini za povečanje dobička. Prodamo lahko več, prodamo lahko več strankam in prodamo lahko istim bolj pogosto. Podjetniki to v dnevnem poslovanju pogosto pozabimo. V kratkem predavanju bom pokazal kaj je potrebno za uspeh v vsakem poslu, kako izbrati pravi poslovni model, kako napovedati kaj bo v prihodnosti delovalo. Pogovarjali se bom o tem, kaj uspešnejše loči do manj uspešnih.

Andrej KUNEJ  - Ali nam informacijska tehnologija lahko zagotovi boljšo pozicijo na konkurenčnem trgu? Spremljanje strank, dobaviteljev, panog, celotnih gospodarstev in konkurence zahteva vse kompleksnejše analize in dnevno spremljanje, kar pa že nekaj časa ni domena le posameznih specializiranih služb, ampak so v procese udeleženi vsi zaposleni. Dokumentacije in procesov je vedno več, kar zahteva ažurno upravljanje in dostopanje. Delo postaja vse bolj mobilno, kar zahteva nove rešitve na IT področju. Ogledali si bomo kako lahko IT rešitve pripomorejo k boljšemu poslovanju v vse bolj konkurenčnem in hitro spreminjajočem okolju.

Bernard OSVALD - Poslovna učinkovitost za poslovni uspeh v praksi
V praksi si bomo pogledali, kako opravite več dela z manj viri, izboljšate skupinsko delo, sodelovanje ter planiranje in evidentiranje dela, učinkovito upravljate poslovne informacije ter kako tudi na poti ostanete povezani z omrežjem podjetja. Spoznali boste rešitev za obvladovanje kupcev in s tem povezano povečanje učinkovitosti poslovanja. Dotaknili pa se bomo tudi tveganj, ki so za poslovanje ključnega pomena.

11:30 -  12:00  Zaključek dogodka

SVOJE ZNANJE IN IZKUŠNJE BODO Z VAMI DELILI:

       Mag. Aleš LISAC, LISAC & LISAC d.o.o.
Aleš je avtor, predavatelj, marketinški svetovalec. Njegovi nasveti garantirano delujejo. Aleš je s svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco, blogom (Dnevnik marketinškega guruja) vplival na več kot 55.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh. Aleš je tudi reden pisec člankov v reviji Podjetnik. Mag. Aleš Lisac vodi delavnico "Nemogoče", najbolje prodajano marketinško delavnico v Sloveniji, ki jo je ponovil že 129-krat (več kot 5000 udeležencev).

Podiplomski študij menedžmenta je končal na Univerzi Clemson v ZDA. Dvakrat je bil izbran za profesorja leta na Gea Collegeu, leta 2006 pa mu je inštitut Sofos podelil naziv "predavatelj leta". Kot marketinški svetovalec je Aleš deloval vsaj v petnajst različnih panogah. Aleš velja tudi za odličnega pisca prodajnih pisem in oglasov. Podjetje Lisac&Lisac, ki ga vodita Aleš in Blaž, je od ustanovitve poslovalo s 87-imi od stotih največjih slovenskih podjetij in s 44% hitro rastočimi slovenskimi podjetij. Svoje bogate izkušnje je Aleš pripravljen deliti tudi z vami.
Človek, ki vam bo pomagal brez večjih investicij in hudih naporov vaš posel napraviti bolj dobičkonosen.

       Andrej KUNEJ, MICROSOFT d.o.o.
Andrej je v slovenski podružnici Microsofta že peto leto zadolžen za poslovno strategijo izdelkov iz skupine Office. V tem času je opravil vrsto predstavitev na temo novosti v informacijski tehnologiji s poudarkom na razlogih ki oblikujejo nove IT rešitve in z učinki za podjetja predvsem iz poslovnega vidika. Po izobrazbi in preteklih delovnih izkušnjah (Telemach, Simobil, Emona Obala, ZDA) prihaja iz poslovnega okolja, kar zaznamuje tudi njegove predstavitve in pogled na IT. Glavne tematike se sučejo okoli produktivnosti, sodelovanja, poenotenih komunikacij in poslovne inteligence.


       Bernard OSVALD,  KOPA d.d.
Bernard je v podjetju KOPA d.d. zaposlen že 21 let, od tega 15 let kot direktor podjetja. S svojimi tehničnimi, pedagoškimi in vodstvenimi izkušnjami uspešno vodi podjetje, ki je za Koroško regijo izjemnega pomena, saj zaposluje visoko izobražen kader. Njegova razvojna naravnanost in prepričanje, da je slovensko znanje enakovredno tujemu, je temelj Kopinega uspeha.  S svojim delovanjem spodbuja  sodelavce, da s sodobnimi rešitvami in storitvami strankam pomagajo dosegati poslovno učinkovitost.

INFORMACIJE IN PRIJAVA

Število prijav je omejeno, ker imamo na razpolago le 66 sedežev. Prijavite se samo, če ste resni kandidat za pridobitev dodatnega znanja za poslovni uspeh. Prijave sprejmemo do zapolnitve mest na tel. 02 88 39 700 ali marketing@kopa.si.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)