Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 21.4.2011

Cenejša računalniška izobraževanja za zaposlene

Evropski socialni sklad bo v kratkem objavil razpis za pridobitev nepovratnih sredstev za izobraževanja zaposlenih v podjetjih. Glede na zamudo pri razpisu in dolgotrajno pripravo dokumentacije za vlogo je smiselno, da podjetja že sedaj pripravijo plan sofinanciranih izobraževanj.

Evropski socialni sklad bi že februarja moral objaviti javni razpis za pridobitev nepovratnih sredstev za izobraževanje zaposlenih v podjetjih, zato se pričakuje, da bo razpis zdaj zdaj pred nami! Na razpisu za sofinanciranje izobraževanj bodo lahko sodelovala podjetja različnih velikosti, vključno s samozaposlenimi  Ker se bodo sredstva dodeljevala po načelu kdor prej pride, prej melje, KOPA svetuje, da se zaradi zahtevane priprave obsežne dokumentacije na razpis pripravite že sedaj. Prijavo je torej potrebno vložiti čimprej, saj bodo denarna sredstva omejena, zainteresiranih podjetij pa je veliko.

KOPA v slovenskem prostoru predstavlja uveljavljenega ponudnika klasičnih računalniških in kadrovskih izobraževanj, vključno s standardnimi izobraževanji IEDCL. V sodelovanju z naročniki pripravlja tudi prilagojene izobraževalne programe, ki so namenjene različnemu usposabljanju oziroma tematiki. V sklopu storitev na področju kadrovskega managementa svojim strankam pomaga pri izdelavi načrta razvoja, izobraževanja ali usposabljanja zaposlenih.

Dodatne informacije v zvezi z razpisom:
Branko SUŠEC(branko.susec@kopa.si), telefon: 02/ 88 39 753 ali  041 286 576.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)