Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 21.4.2011

Sestanki po celem svetu za manj kot 40€ na mesecZahteve po vse večji produktivnosti za enake ali manjše stroške dela vplivajo na pospeševanje uporabe inovativnih informacijskih rešitev za sodelovanje in delo na daljavo. Z uporabo sistema Webex, lahko uporabniki sodelujejo prek video konference in hkrati delajo na skupnem dokumentu.

Menedžerji si pogosto zastavljajo vprašanje, kako biti poslovno učinkovitejši in pri tem prihraniti? Eden od odgovorov je zagotovo je videokonferenca z zmožnostjo dela na skupnem dokumentu. Takšna vrsta videokonference se od klasične »face-to-face« videokonference razlikuje, da poleg video slike omogoča še skupno rabo namizja, aplikacije, omogoča skupno delo na dokumentu, rpi čemer dokument lahko ureja vsak udeleženec, ki mu sklicatelj sestanka dodeli to pravico. Rešitev omogoča snemanje sestanka za kasnejšo analizo oziroma spremljanje uresničevanja sprejetih nalog.

Webexova rešitev deluje kot storitev programske opreme (SaaS - software as a service), kar pomeni da stranka za delovanje ne potrebuje nakupa dodatne strojne ali programske opreme, potreben je le dovolj zmogljiv internetni priključek, programska oprema pa se najame. Rešitev uporablja lastno namensko omrežje imenovano Webex MediaTone Network, ki zagotavlja več kot 99,99 odstotno zanesljivost delovanja in je dostopno od koderkoli. Sistem je zasnovan tako, da omogoča uporabo več operacijskih sistemov (windows, linux, solaris, mac) in različne tipe naprav (tablice, pametni telefoni, IP telefoni, PC-ji), ter ga je možno uporabljati v več svetovnih jezikih.

Prednost videokonferenčnega sistema je tudi integracija s Cisco IP telefoni ter združljivost s pametnimi telefoni, s katero je dodatno podprta poslovna mobilnost. Poleg tega omogoča sklicevanje sestankov iz Outlooka, kar pomeni, da uporabniki enostavno sklicujejo sestanke z osebami, ki jih vodijo v Outlooku brez potrebe po prepisovanju njihovih podatkov v sistem Webex.

KOPA kot partner podjetja Webex, poleg ponudbe najema storitve, izvaja tudi usposabljanje uporabnikov.

Dodatne informacije v zvezi s storitvijo Webex:

Branko SUŠEC(branko.susec@kopa.si), telefon: 02/ 88 39 753 ali 041 286 576.02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)