Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 12.10.2011

V središču pozornosti je zunanje izvajane storitev vzdrževanja

19. Tehniški posvet vzdrževalcev SlovenijeKopa bo kot razstavljalec nastopila na letošnjem 21. Tehniškem posvetovanju vzdrževalcev Slovenije, ki bo potekal v Uniorjevem hotelu Planja na Rogli med 13. in 14. oktobrom 2011. Letošnji posvet bo osredotočen na zunanje izvajanje storitev na področju vzdrževanja. Obravnaval bo prednosti vzdrževanja izven ali v sklopu podjetij, katera tehniška znanja je nujno, da podjetja razvijajo z lastnimi kadri, katera pa v sodelovanju z zunanjimi institucijami, … Letos so organizatorji še posebej podkrepili, da je vzdrževanje za vsako podjetje zelo pomembno in kompleksno ter zahteva spremljanje in sprejemanje vseh novosti v razvoju tehnologije. Za podjetja je torej nujno, da pri predajanju storitev v zunanje izvajanje poskrbijo za ustrezno informacijsko podporo, ki jim bo zagotavljala učinkovit nadzor nad stroški in kakovostjo storitev.

KOPA bo, kot vodilni proizvajalec informacijskih rešitev za vzdrževanje na tehnologijah Maximo, predstavila celovit portfelj rešitev na področju vodenja vzdrževanja, ki so v Sloveniji že preizkušene v zahtevnih poslovnih okoljih – v proizvodnih podjetjih, rudnikih ter pri proizvodnji in distribuciji električne energije in naftnih derivatov. Obiskovalci Kopinega razstavnega prostora bodo lahko med drugim spoznali rešitve za poslovno odločanje pri vzdrževanju, upravljanje delovanja notranjih in zunanjih vzdrževalskih ekip, za mobilno vzdrževanje ter varstvo pri delu.

Ob 21. Tehniškem posvetovanju vzdrževalcev Slovenije so v Kopi pripravili tudi bilten, ki predstavlja izbor Kopinih dosežkov na področju informacijske podpore za sodobno vodeno vzdrževanje.

Več informacij: Peter Bulovič (peter.bulovic@kopa.si)

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)