Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 12.10.2011

KOPA na poslovni konferenci HP Horizont 2011

KOPA bo tudi letos sponzorirala osrednji HP-jev poslovni dogodek, ki bo potekal od 13. do 14. oktobra v Portorožu, v hotelu Slovenija.
Poslovna konferenca HP Horizont združuje poslovne uporabnike tehnologij, partnerje in odločevalce, IT strokovnjake in vedno več gostov iz drugih področij. Letošnja, že četrta zapored, je usmerjena v rešitve za računalništvo v oblaku. Konferenčna predavanja bodo tako pokrivala tri ključne sklope računalništva v oblaku - tehnični, praktični in vidik poslovnih primerov.

Med aktualnimi temami je bila tudi letos objavljena HP-jeva paleta rešitev v obliki t.i. Appliance sistemov, ki združujejo celovito IT rešitev – vključujejo strojno opremo, programsko opremo (HP ali ISV) in storitve (implementacija rešitve, podpora). V Kopi so takšen pristop že uporabili v sistemskih rešitvah za majhna in srednja podjetja, na primer v Gozdnem gospodarstvu Slovenj Gradec (IT-infrastruktura v majhnih podjetjih) in Splošni bolnišnici Slovenj Gradec (Zaradi pacientov v prenovo informatike).

Več o konferenci, predavanjih in gostujočih predavateljih si lahko preberete na spletni strani www.hphorizont.si, kjer je mogoča tudi spletna prijava.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)