Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 11.11.2011

KOPA je preko partnerstva z nosilcem naziva Microsoft CRM partner of the year 2011razširila svojo ponudbo na področje upravljanja virov in projektov

Resource and Project Management rešitev nemškega podjetja ProMX bo Kopa na slovenskem trgu implementirala kot nadgradnjo CRM sistemov ali pa kot samostojne projekte s ciljem doseganja višje stopnje učinkovitosti na področju vodenja projektov.


KOPA je razširila svoj nabor informacijskih rešitev za podporo prodaji in izvedbi projektov. Z nemškim podjetjem proMX je sklenila partnersko pogodbo za prodajo, implementacijo in podporo programa proRM, ki je namenjen učinkovitem planiranja virov tako v prodajnem procesu, kot tudi v vseh fazah izvedbe projektov. Podjetje ProMX je, predvsem zaradi svoje Resource and Project Management rešitve imenovane ProRM, na letošnji svetovni konferenci Microsoftovih partnerjev, prejelo laskavi naslov 2011 PARTNER OF THE YEAR na področju rešitev MS Dynamics CRM.

Za projektno orientirana podjetja je razporejanje strokovnih kadrov na projekte, ki so v fazi prodaje in še posebej na tiste v fazi izvedbe, ključnega pomena za učinkovito izrabo njihovega delovnega časa. “Partnerstvo s podjetjem proMX, nam omogoča izvedbo integralne rešitve za projektno orientirana  poslovna okolja. Našim kupcem tako lahko ponudimo dobro prakso celotnega procesa – od prodaje do učinkovite izvedbe projektov, ” je povedal Marjan Gobec, izvršni direktor prodaje in marketinga v KOPA d.d.

V Kopi so se leta 2008 odločili za uporabo tehnologij Microsoft CRM kot strateške platforme za rešitve na področju trženja in prodaje. Na osnovi lastnih raziskav in razvoja so izdelali rešitev za podporo pri prodaji  kompleksnejših projektov ter oblikovali prilagojeno delovno okolje za prodajno službo. “Planiranje kadrovskih virov za izvedbo projektov ter kasneje njihovo spremljanje velikokrat ni učinkovito, zato so premalo izkoriščeni. Z rešitvijo proRM smo pridobili sistem za vodenje kompleksnih projektnih portfeljev, ki daje kakovostne informacije tako prodaji, vodstvu in projektnim vodjem. Korist pa vidijo tudi stranke, saj je izvajanje projektov preglednejše, doseganje rokov pa pogostejše,” je pojasnil Gobec.

Potencialnih uporabnikov proRM ter ostalih Kopinih rešitev za prodajo je v Sloveniji veliko, ugled podjetja ProMX pa v kombinaciji s Kopinim ekspertnim znanjem odpira možnosti tudi za sodelovanje na projektih v sosednjih državah.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)