Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 11.11.2011

KOPA aktivno v bolgarskem rudniku zlata in bakra Čelopeč

KOPA, ki je letos s podjetjem Chelopech Mining EAD sklenila pogodbo za implementacijo sistema IBM Maximo za podporo vzdrževanju v rudniški dejavnosti, uresničuje projektne plane in bo po pričakovanjih pravočasno predala sistem v uporabo s 1. 1. 2012.

V Čelopeči v Bolgariji se je 12. in 13. oktobra odvijala konferenca mednarodne rudniške korporacije DPM (Dundee Precious Metals Inc.), na kateri so sodelovali vsi ponudniki informacijskih rešitev in storitev, ki so vključeni v projekt informacijske prenove v rudniku Čelopeč, ki ga upravlja njihova hčerinska družba Chelopech Mining EAD. Namen srečanja je bil pregled trenutnega stanja izvedbe projekta, izpostavitev prednostnih nalog in vlog posameznih partnerjev v projektu ter ne nazadnje določitev rokov za dokončanje projekta.

»Srečanje je bilo za Kopo zelo pomembno zaradi njene vloge pri projektu, saj bo Maximo moral delovati kar 6 mesecev pred ostalimi rešitvami, torej že prvega januarja prihodnje leto,« je povedal Aljaž Gradišnik, KOPA d. d. Na srečanju, ki ga je vodil Rick Howes (Chelopech Mining  EAD Executive Vice President and Chief Operating Officer), so bili poleg Aljaža Gradišnika iz KOPE še udeleženci iz Bolgarije, Finske, Izraela, Nemčije, Avstralije, Kanade, Zimbabveja in Južne Afrike.

Novica:  KOPA bo izvedla informatizacijo vzdrževanja v največjem bolgarskem rudniku zlata in bakra


 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)