Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 11.11.2011

KOPA ponovno nosilec najvišje HP-jeve specializacije za sistemske rešitve

KOPA je kot dolgoleten Gold partner podjetja HP izpolnila vse zahteve za uvrstitev v partnerski program PartnerONE 2012 Gold Specialist program.


HP bo s prihodnjim letom spremenil celostno podobo programa PartnerONE, ki ga družba uporablja globalno za predstavitev blagovne znamke in modela kompetenc partnerskih podjetij. Kot pravijo v družbi HP so programske vsebine večinoma ostale enake, z izjemo izboljšav na področju usposabljanja in pogojev posameznih specializacij.

KOPA je v skladu s svojimi kompetencami na podorčju sistemskih rešitev pridobila specializacijo HP Computing Systems Specialist, ki je v veljavi od 1. novembra 2011 do 31. oktobra 2012. “Partnerski status Gold Specialist nam omogoča lažjo promocijo našega znanja in kompetenc skozi HPjeve prodajne in trženjske kanale, po drugi strani pa pomeni mednarodno priznano najvišjo kvalifikacijo za vodilne tehnologije HP,” je povedal Bojan Javornik, vodja področja Sistemska integracija v Kopi.

Letos so v Kopi izvedli več celovitih prenov informacijske infrastrukture z rešitvami HP, predvsem za manjša in srednja podjetja, na primer v Gozdnem gospodarstvu Slovenj Gradec, BIJOL, Monter, ter nenazadnje TOSAMA s prenovo informacijske infrastrukture za podporo KOPA ERP.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)