Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 27.2.2012

15 let dobrih praks KOPA MAXIMO v enem samem dnevu

KOPA bo 29. februarja 2012 v Tehniškem muzeju Bistra pri Vrhniki priredila vrhunski izobraževalni dogodek - Podpora pri odločanju in vzdrževanju na področju zagotavljanja razpoložljivosti sredstev v najbolj zahtevnih proizvodnih okoljih.

Na strokovnem srečanju s podnaslovom “15 let dobre prakse KOPA MAXIMO” bodo Kopini strokovnjaki in uporabniki sistema IBM Maximo obravnavali poslovne, organizacijske ter informacijske pristope za znižanje stroškov vzdrževanja, zmanjšanje zalog rezervnih delov ter povečanje razpoložljivosti proizvodnje.

Kopa, ki že 15 let ponuja dobre prakse v vzdrževanju in podpori pri odločanju, bo predstavila rešitve KOPA MAXIMO za uspešno in učinkovito poslovanje, ki omogočajo optimizirano koriščenje zunanjih storitev, lastnih zaposlenih ter vzvode za doseganje optimalne zaloge rezervnih delov. Dogodek, ki se bo začel ob 9.00 uri, trajal pa bo predvidoma do 14.00 ure, je namenjen zlasti tehničnim direktorjem ali odgovornim za zagotavljanje razpoložljivosti proizvodnega procesa, pri čemer bodo veliko koristinih informacij lahko pridobili tudi menedžerji z drugih poslovnih področij (finance, logistika in transport, razvoj ...). 

Iz vsebine

Kopin izobraževalni dogodek, s katerim v podjetju obeležujejo razmeroma dolgo tradicijo reševanja izzivov  pri vzdrževanju z uporabo vodilnih informacijskih rešitev, bo temeljil na izkušnjah iz prakse, ki imajo za slušatelje vedno tudi največjo vrednost. Tako bodo udeleženci spoznali:
  • kako v najbolj zahtevnih proizvodnih podjetjih povečajo učinkovitost in razpoložljivost z uporabo MAXIMA (študija primera);
  • dobre prakse upravljanja vzdrževanja – načrtovanje, izvajanje in analiza združeni pod eno streho;
  • praktične primere, kako se zmanjša zastoje v proizvodnji, poveča razpoložljivost sredstev, zmanjša nenehne gasilske akcije ter kako se lažje odločati o investicijah in vzdrževalnih posegih.
  • agenda dogodka

O podjetju KOPA in sistemu IBM MAXIMO

Kopa je že 15 let vodilna pri uvajanju računalniško podprtih informacijskih sistemov vzdrževanja in podpore pri odločanju za zagotavljanje razpoložljivosti sredstev v najbolj zahtevnih proizvodnih okoljih. IBM MAXIMO se je kot vodilna svetovna rešitev za področje Enterprise Assets Managementa v teh 15 letih v mnogih slovenskih okoljih izkazal za pravo izbiro.

Več informacij o rešitvah in storitvah KOPA MAXIMO: http://www.kopa.si/maximo.aspx

V primeru, da bi se izobraževanja udeležili še zadnji hip, se obrnite na: marketing@kopa.si oziroma pokličite na telefon: 02 88 39 700 (Marina Borovnik).

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)