Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 27.2.2012

Deset glavnih pridobitev Excela 2010

Excel 2010 uporabnikom daje vrsto dobrih razlogov za preizkus, predvsem zmožnosti za vizualizacijo in analiziranje podatkov – na način kot ga sedaj omogočajo orodja BI.

Excel je že preizkušeno orodje za delo s podatki. Različica Excel 2010 njegove zmožnosti še razširja in sicer prek funkcionalnosti za analiziranje, upravljanje in skupno rabo informacij. Z Excelom 2010 uporabnik lažje pridobi podatke in informacije, ki jih potrebuje za hitro in pravilno odločanje. Z novimi orodji za analizo in ponazoritev je mogoče slediti trendom podatkov ter jih označevati. Poleg tega se prek spletnega brskalnika ali pametnega telefona kadarkoli preprosto dostopa do pomembnih podatkov. Uporabniki datoteke lahko prenesejo na splet in jih od tam uporabljajo pri skupinskem delu.

Ne glede na to, ali gre za izdelavo finančnih poročil in upravljanje osebnih izdatkov, sledenje dogodkom v poslovnih, proizvodnih in tehnoloških procesih ali samo za vodenje podatkov Excel 2010 zagotavlja boljšo učinkovitost in prilagodljivost pri doseganju poslovnih ciljev.
Med novimi funkcionalnostmi, ki so same po sebi dober razlog ne samo za preizkus ampak tudi za nakup Excela 2010 so naslednje:
•    Ustvarjanje podatkovnih grafikonov v eni celici;
•    Hitro osredotočanje na prave podatkovne točke;
•    Učinkovito modeliranje in analiziranje skoraj vseh podatkov;
•    Dostop do preglednic s praktično poljubnega mesta;
•    Sodelovanje z drugimi omogoča povezovanje, skupno rabo in dokončanje več opravil;
•    Izpopolnjenost predstavitev podatkov;
•    Izkoriščanje prednosti bolj interaktivnih in dinamičnih vrtilnih grafikonov;
•    Preprostejše in hitrejše dokončanje dela;
•    Objava in skupna raba prek storitev Excel Services.

Več informacij o teh 10 razlogih dobite na spletni strani: http://office.microsoft.com/sl-si/excel/deset-glavnih-razlogov-za-preskus-programa-excela-2010-HA101631720.aspx

Znanje, ki povečuje vrednost

V podjetju KOPA vam pomagamo pri izkoriščanju prednosti in koristi Excela 2010 v vaši organizaciji prek preizkušenih in prilagojenih izobraževalnih tečajev. Ker delamo na konkretnih primerih poskrbimo, da so vaši zaposleni po zaključku tečaja pripravljeni na takojšnjo uporabo pridobljenega znanja na delovnem mestu. Možnih je več zahtevnostnih ravni izobraževanja, od osnovnega dela s preglednicami do zahtevnih analitičnih obdelav in prikazovanja podatkov.

Za več informacij glede izobraževanj za Excel 2010 vam je na voljo Branko Sušec, vodja izobraževanj v podjetju KOPA (branko.susec@kopa.si)

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)