Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 25.10.2005

Srebrni NETKO 2005

 

Nagrade za najboljše poslovne spletne strani so podeljene

Na Gospodarski zbornici Slovenije so v četrtek, 20.10.2005 na zanimivi in privlačni prireditvi podelili nagrade Netko. Nagrado Netko, priznanje za najboljšo poslovno spletno stran v Sloveniji, je pripravila Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo in v soorganizaciji časopisa Dnevnik. Letos se je za nagrado Netko v 14 kategorijah potegovalo prek 100 spletnih mest, kar je dokaz, da se podjetja še kako zavedajo pomembnosti tega komunikacijskega orodja.

V kategoriji Podjetniške predstavitve je žirija podelila SREBRNI NETKO podjetju KOPA  d.d., za najboljšo spletno stran http://www.kopa.si, ki izkazuje odlično sodelovanje naročnikov in izvajalcev ( podjetje Kivi com), nagrajeno spletno mesto še odlikujejo presežki v enem ali več merilih, ki se sestavljajo v izvrstno celoto.

Danes praktično ni več podjetja, ki se ne bi zavedalo , da spletne strani postajajo glavni način medijske komunikacije podjetja s svojim okoljem. Ne gre več zgolj zato, da podjetje uporablja internet, pač pa zato, da mu skozi prepoznavnost prinaša poslovno prednost.

KOPA d.d. si bo tudi v prihodnosti prizadevala izboljšati uporabnost, jasnost, dostopnost in kvaliteto  spletnih strani. Srebrni NETKO je potrditev njihovega dobrega dela, hkrati pa merilo, ki ga želijo še preseči.

Prejemniki ostalih nagrad so objavljeni na strani www.gzs.si/netko .

 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)