Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 19.3.2012

Cisco EXPO 2012

Konferenca Cisco Expo je največja konferenca na temo računalniških omrežij v Sloveniji. Letošnja je potekala 15. in 16. marca v Portorožu, pod sloganom “Inovate Together”, udeležili pa so se je tudi strokovnjaki za komunikacije iz podjetja KOPA.

Ciscova konferenca (http://www.cisco.com/web/SI/expo2012/index.html) v slovenskem prostoru predstavlja pomembno stičišče novih tehnoloških dosežkov, trendov in dobrih praks. Letos so obravnavali zadnje trende na področju komunikacij, kot je video, računalništvo v oblaku, združene komunikacije, upravljive storitve, omrežja brez meja, posebno pozornost pa so namenili tudi področju varnosti, tako samih omrežij kot tudi podatkov. Vsebinska novost je bila demo sekcija, kjer so bile na praktičnih primerih prikazane rešitve po meri uporabnika, ki so jih razvili v sodelovanju s partnerji.

“Poleg zanimivih predavanj je konferenca dobra priložnost za druženje z ljudmi iz stroke ter za spoznavanje novosti na področju omrežnih tehnologij, sodelovanja in povezovanja brez meja,” je povedal Gregor Kavšček iz podjetja KOPA. Letošnja konferenca je ponudila tudi dobre možnosti za spoznavanje uporabniških problemov in poslovnih zahtev, na osnovi katerih ponudniki Ciscovih  komunikacijskih tehnologij, kot je KOPA, oblikujejo prilagojene poslovne rešitve.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)