Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 31.7.2012

Brezplačne Microsoftove e-knjige

Odslej si lahko brezplačno pridobite nova znanja o Microsoftovih rešitvah s pomočjo elektronskih knjig za SharePoint, Visual Studio, Windows Phone, Windows 8, Office 365, Office 2010, SQL Server 2012, Azure in druge.

Microsoftove rešitve prinašajo vrsto koristi za podjetje, vendar jih je treba znati uporabljati na najbolj primeren način glede na delovno opravilo. Da bi lahko uporabnikom omogočili hitro pridobivanje znanja pri uporabi različnih sodobnih poslovnih rešitev, so se pri Microsoftu odločili, da brezplačno ponudijo kar 85 elektronskih knjig. Gre za priročnike, navodila in dobre prakse, s katerimi se doseže kar največji izkoristek naložb v Microsoftove rešitve. Vse knjige je možno enostavno prebirati v formatu PDF, nekatere pa so na voljo tudi v formatih za tablične računalnike oziroma pametne telefone.

Knjige so brezplačno dosegljive na portalu MSDN (Microsoft SMS&P Partner Community Blog) - tukaj!

Knjige podajajo široko znanje za uporabo odličnih rešitev, kot so SharePoint, Visual Studio, Windows Phone, Windows 8, Office 365, Office 2010, SQL Server 2012, Azure, med njimi pa se najdejo tudi prispevki, ki obravnavajo prihajajoče Windows 8.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)