Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 8.10.2012

Dobri razlogi, da pošljete Office v oblake

Prehod na računalništvo v oblaku ni preprosta odločitev, pomislekov je veliko. Kakšni bodo stroški? Bodo zaposleni lahko opravljali svoje delo, kjer bodo želeli, ne da bi se zmanjšal nadzor? Ali so vaši podatki v oblaku sploh varni?


 

Slovenska podjetja potrjujejo svetovni trend uporabe računalništva v oblaku in pri obravnavi storitev običajno zajamejo tudi standardne pisarniške programe. Pri tem jim je na voljo nabor oblačnih storitev Office 365, ki zbirko Microsoft Office 2010 združujejo z orodji za skupno rabo dokumentov, takojšnje sporočanje, spletne konference ter e-pošto Exchange Online, vodilno storitvijo za poslovno e-pošto s 25 GB prostora za sporočila in vgrajeno večplastno zaščito pred virusi in neželeno pošto.

Dostop od kjerkoli

Z Office 365 delate, kjer želite in kakor želite. Na voljo je varna enotna prijava za dostop do e-pošte, dokumentov, sodelavcev in sestankov brez virtualnega zasebnega omrežja, pri čemer lahko uporabljate naprave kot so pametni mobilniki z Windows® Phone in androidom ter iPhone in BlackBerry. Programe v oblaku je možno uporabljati s skoraj vsako napravo, ki uporablja brskalnike Internet Explorer®, Firefox, Safari ali Chrome.

Varnost in zanesljivost

Microsoft uporabnikom Office 365 zagotavlja 99,9 odstotno zanesljivost na podlagi dogovorov o ravni storitev z garancijo za vračilo denarja. Spletni dostop je zaščiten, v storitev je vključena tudi zaščita pred virusi in neželeno e-pošto. Podatkovni centri se nahajajo na različnih lokacijah, kjer je poskrbljeno za varnostno kopiranje in hitro ponovno vzpostavitev delovanja.

Nadzor in upravljanje

Z Office 365 nikoli ne izgubite nadzora nad delom uporabnikov, tudi če sistema ne upravljajo vaši IT strokovnjaki. Telefonska podpora oddelku za informacijske tehnologije je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Dostop do zaupnih dokumentov, ki temelji na vlogah, dostop in uporabniške pravice za storitve prek spleta se določa na enem mestu, prek enostavne nadzorne plošče.

Vrednost

Ena od najpomembnejših koristi Office 365 je znižanje skupnih stroškov za uporabo standardnih pisarniških programov. Sproščena finančna sredstva in človeške vire prihranite za strateške projekte in podporo osnovni dejavnosti in si zagotovite predvidljive mesečne stroške. Office 365 ne zahteva začetnih naložb v infrastrukturo, plačuje pa se samo za storitve, ki se jih uporablja.

Brezplačni preizkus Office 365

V kolikor želite več informacij glede vpeljave oblačnih storitev Office 365 v vaše podjetje, se obrnite na Majdo Kavšček. (majda.kavscek@kopa.si)

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)