Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 16.11.2012

KOPA z novim poslom v Srbiji

Podjetje KOPA d. d. in njegov strateški partner na srbskem tržišču Key IT d. o. o. sta z beograjsko družbo IMT a. d., ki zaposluje preko 1.100 ljudi, podpisala pogodbo o prenovi informacijskega sistema.

 

„V Kopi smo zadovoljni, da nam kljub težkim razmeram v gospodarstvu, predvsem v industrijski proizvodnji, kjer je fokus naše dejavnosti, uspeva uresničevati strategijo širjenja na tuje trge,“ je povedal Marjan Gobec, direktor KOPA d. d.

V prvem koraku prenove, ki bo predvidoma zaključena januarja 2013, bodo Kopini strokovnjaki namestili sistemsko in programsko infrastrukturo ter uvedli sistem za upravljanje s kadri in obračunom plač KOPA HRM. Prenova bo po načrtih zaključena konec leta 2014, v tem času pa bodo uvedli celovit nabor rešitev KOPA ERP za upravljanje finančnega in materialnega toka, podprtega z načrtovanjem in spremljanjem v proizvodnji.

KOPA je v zadnjem letu na srbskem tržišču postala proizvodnim podjetjem kredibilen sogovornik, tako glede rešitev za vodenje poslovanja in proizvodnje kot tudi glede upravljanja s sredstvi in storitvami. Kot je povedal Tomislav Ogorevc, vodja prodaje KOPA ERP, so tudi v IMT-ju spoznali Kopine prednosti na ključnih področjih sodobnega obvladovanja proizvodnje, kot so načrtovanje, fino terminiranje, sledljivost in monitoring. „Danes podjetja v Srbiji vedo, da jim lahko z našim znanjem in informacijskimi rešitvami učinkovito odpravimo probleme, s katerimi se srečujejo v proizvodnji, ter prispevamo vrsto procesnih in finančnih koristi za celotno podjetje,“ je še poudaril Ogorevc.

KOPA bo v IMT-ju poleg storitev sistemske integracije ter namestitve svojih preizkušenih poslovnih rešitev prispevala tudi dobre prakse poslovanja iz uspešnih proizvodnih okolij. Kopin strateški partner, podjetje Key IT, pa bo v projektu sodeloval kot svetovalec pri prenovi procesov in uvajalec Kopinih rešitev.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)