Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 28.1.2013

Office 365 za domače uporabnike kmalu tudi v Sloveniji

Nova Microsoftova storitev za domače uporabnike z aplikacijami Office, dodatnim prostorom v oblaku in brezplačnimi klici prek Skypa bo predvidoma že marca na voljo tudi v Sloveniji.Microsoft je ponudil oblačno izvedenko priljubljene zbirke Office 365 Home Premium. Ta vključuje najnovejši in celovit nabor aplikacij Office, ki jih je mogoče namestiti na kar pet naprav, vključno s tablicami Windows, osebnimi računalniki in računalniki Mac. Uporabniki za letno naročnino 99,99 USD (8,34 USD na mesec) dobijo še dodaten prostor za dokumente Skydrive in brezplačne minute za klice prek Skypa.

Da je računalništvo v oblaku glavni trend je potrdila tudi Microsoftova najava, da bo odslej mnoge nove funkcije in storitve najprej ponudil prek oblaka, s čimer spreminja tradicionalni triletni razvojni cikel. Nove funkcije in storitve bodo naročnikom na voljo takoj, ko bodo pripravljene, kar pomeni, da bodo ti v vsakem trenutku uporabljali najnovejše različice izdelkov brez ukvarjanja z nadgradnjami.  

Microsoft je poleg storitev za domače uporabnike predstavil tudi storitev Office 365 University, ki je študentom in zaposlenim na visokošolskih ustanovah na voljo za samo 79,99 USD za štiri leta (1,67 USD na mesec), in tradicionalne zbirke namiznih aplikacij (Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 in Office Professional 2013). Izdaja nove storitve Office 365 za poslovna okolja bo sledila 27. februarja 2013.

Več informacij in možnost 30-dnevnega brezplačnega preizkusa storitve Office 365 Home Premium je na voljo na spletni strani www.office.com.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)