Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 2.4.2013

Sončna pomlad z novo oblačno storitvijo iz Kope

KOPA je na osnovi več kot 12 let izkušenj s področja spletnih aplikacij, gostovanja aplikacij (hosting) in izvajanja storitev programske opreme (SAAS) ponudila novo oblačno storitev, namenjeno vodenju in rezervaciji sredstev.

    
KOPA aktivno sledi trendom pri razvoju poslovne programske opreme ter z lastnim znanjem in izkušnjami soustvarja ponudbo kakovostnih aplikativnih storitev računalništva v oblaku. „Računalništvo v oblaku ter storitve programske opreme za Kopo niso nič novega, saj smo med prvimi ponudili spletne poslovne aplikacije, in to na način, kot se danes obravnava aplikacije v zasebnih računalniških oblakih,“ je povedal Domen Ocepek, vodja razvoja programske opreme v KOPA d. d. S ponudbo oblačne aplikacije za rezervacijo poslovnih sredstev so v Kopi uresničili tudi zahteve glede ekonomije obsega, ki omogoča ugodno ceno storitve.


Uporabniku prijazna, enostavna in pregledna rezervacija službenih vozil, ki s pomočjo storitve Google Earth izračuna čas vožnje, oddaljenost in celo ponudi načrt poti.

Nova Kopina oblačna storitev podjetjem omogoča spletno vodenje rezervacij poslovnih sredstev, kot so službeni avtomobili, sejne sobe, računalniška oprema in druge naprave. Storitev deluje v okolju Microsoft SharePoint Online, ki je vključen v paket Office 365, pri čemer je združljiva z Windows 8, uporablja pa se lahko tudi na tablicah in pametnih telefonih.


02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)