Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 5.3.2013

Premogovnik in KOPA – referenčni primer poslovne optimalizacije

Obvladovanje vzdrževanja v Premogovniku Velenje je zaznamovalo tudi letošnji IBM-ov globalni dogodek Pulse 2013 »Optimizing the World's Infrastructure«.Letošnjega Pulsa se je udeležilo preko 7.000 obiskovalcev in več kot 1000 IBM-ovih partnerjev z vsega sveta. Ta resnično globalna konferenca je bila letos posvečena optimalizaciji poslovnih infrastruktur ter pospeševanju razvoja inovativnih produktov in storitev. Na dan otvoritve, ki je potekala 3. marca 2013, je bila na srečanju ključnih predstavnikov IBM-a in njegovih poslovnih parterjev že drugo leto zapored predstavljena slovenska dobra praksa v referenčni zgodbi Premogovnik Velenje d. d. in KOPA računalniški inženiring, d .d.

Globalna študija primera

Uspešna implementacija informacijskega sistema za vzdrževanje IBM MAXIMO v Premogovniku Velenje in postavljene rešitve na področju poslovne analitike so očitno vzbudile zanimanje tudi pri IBM-u na ravni celotne korporacije. Letos so tako ob dogodku Pulse 2013 izdali tudi študijo primera uporabe IBM Maximo v Premogovniku Velenja, kjer so Kopini strokovnjaki poleg implementacije temeljnih vzdrževalnih procesov, na primer za preventivno vzdrževanje, poskrbeli tudi za vzpostavitev kazalnikov uspešnosti ter druge sodobne pristope, ki so na voljo za zniževanje stroškov in obvladovanje vzdrževalne dejavnosti.

IBM-ovo študijo primera, ki je namenjena širitvi dobrih praks in idej na globalni ravni, si lahko prenesete  tukaj (angleško, PDF)!
Tukaj pa dobite video (YouTube)!

Dodatne informacije o dobri praksi informacijskega vodenja vzdrževanja v slovenskem jeziku pa si lahko preberete v Kopinem zadnjem biltenu Maximo, ki si ga prenesete tukaj (PDF)!

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)