Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 28.3.2013

Monter in KOPA odprla vrata sodelovanju s sekcijo Mladi projektni menedžerji

Podjetje KOPA se je s podjetjem Monter vključilo v projekt usposabljanja študentov različnih fakultet, ki so včlanjeni med Mlade projektne menedžerje, sekcijo Slovenskega združenja za projektni management.

Podjetji Monter in KOPA sta pričeli izvajati projekt »Optimizacija procesa sledljivosti in označevanja materiala od vhoda v podjetje do končnega izdelka«, pri katerem bodo sodelovali študentje različnih Fakultet pod mentorstvom Gregorja Kadiša iz Monterja ter Domna Ocepka in Marka Popiča iz Kope.   »Študentje bodo z zaposlenimi strokovnjaki izkoristili moč timskega dela ter interdisciplinarnosti pri iskanju novih idej in rešitev za projektno nalogo, katere končni rezultat je zagonski elaborat«, je razložil Domen Ocepek, vodja razvoja programskih rešitev v KOPA d. d.
Študentje, mladi projektni menedžerji, bodo s sodelovanjem pri omenjenem projektu obogatili svoje teoretično znanje z dragocenimi izkušnjami in praktičnim znanjem,  kar bo povečalo njihove kompetence in posledično izboljšalo pogoje za zaposlitev. Poleg tega bosta od takšnega sodelovanja imeli korist tudi obe podjetji, ki bosta pridobili sveže teoretično znanje in nov pogled na procese v podjetjih.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)