Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 28.3.2013

Podpora razvoju najnovejših tehnoloških IT-trendov

KOPA je kot eden vodilnih razvijalcev na tehnologijah Oracle sponzorsko podprla izvedbo osrednjega poslovnega dogodka Oracle Day 2013.

Letošnji Oracle Day, ki je potekal na Brdu pri Kranju 27. in 28. marca, je osvetlil zadnje trende pri informacijski podpori poslovanju, kot so računalništvo v oblaku, mobilne naprave, družabna omrežja ter izkoriščanje informacij v velikih podatkovnih zbirkah. Predstavljene so bile tudi dobre prakse, kako lahko podjetja z uvajanjem novih tehnologij in IT-storitev pospešijo razvoj novih izdelkov in storitev ter hkrati izboljšajo interakcijo z uporabniki in uvedejo nove poslovne modele.

V Kopi, ki je med najbolj aktivnimi razvijalci poslovnih rešitev na platformah Oracle, organizacijam poenostavljajo uporabo sodobnih poslovnih konceptov, pri čemer izkoriščajo prednosti novih tehnologij Oracle ter hkrati ohranjajo vrednost preteklih IT-naložb. Podjetje namreč obvladuje posebnosti poslovnih procesov v različnih panogah, od proizvodnje do javnih storitev in finančnih ustanov, te posebnosti pa ob uporabi najnovejših tehnoloških dosežkov oplaja z novimi poslovnimi inovacijami ter jih pretvarja v konkurenčno prednost.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)