Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 12.4.2013

KOPA z dobro prakso upravljanja poslovnih sredstev na regijski IBM Tivoli Sales Academy

Udeleženci osrednjega IBM-ovega poslovnega dogodka za partnerje v regiji srednje-vzhodna Evropa so pridobili nova spoznanja o poslovnih koristih obvladovanja poslovnih sredstev ter o novih konceptih zagotavljanja informacijske podpore tej dejavnosti, ki izkorišča mobilne tehnologije in računalništvo v oblaku.

Konferenca IBM Tivoli Sales Academy za regijo CEE je letos potekala od 9. do 11. aprila v beograjskem hotelu Hyatt in je bila namenjena vsem IBM-ovim poslovnim partnerjem, ki delujejo v regiji. Ti so v treh dneh konferenčnega dogajanja spoznali novosti in primere uporabe rešitev IBM Tivoli ter njihovo strategijo razvoja. Tako so bile predstavljene storitve IBM na področju mobilnosti in računalništva v oblaku ter platforma za upravljanje s poslovnimi sredstvi, ki združuje rešitve, kot so SmartCloud Control Desk, Maximo in Tririga. Med novimi koncepti s področja informacijske infrastrukture in podpore poslovnim procesom, pa so bile poleg mobilnih in oblačnih rešitev predstavljene tudi rešitve za upravljanje s porazdeljenimi podatkovnimi središči ter za celovito avtomatizacijo upravljavskih procesov.

KOPA je bila na konferenci predstavljena kot eden najbolj kompetentnih regijskih partnerjev za obvladovanje sredstev in storitev, še posebej pa na področju vzdrževanja. Vinko Jelenko, vodja programa Maximo v Kopi, pa je kot eden vodilnih strokovnjakov za rešitve IBM Maximo sodeloval tudi pri diskusiji o izzivih uvajanja rešitev za obvladovanje poslovnih sredstev v regiji.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)