Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 12.4.2013

Tehnologija in moda na moderen način

HP se je predstavila na letošnjem tednu mode Fashion Week 2013 v fotografskem kotičku predtavil nove tiskalnike HP DeskJet Ink Advantage in hibridne prenosnike HP Envy x2.Fashion Week 2013 je potekal med 8. in 10. aprilom v Centru urbane kulture Kino Šiška, Ljubljana. HP-jeve nove prenosnike HP Envy x2 so preizkusili številni gostje, obiskovalci in estradniki, pri čemer so slike, ki so jih posneli tudi natisnili. Tako je na foto zidu družbe nastal zanimiv kolaž dogajanja na enem izmed letošnjih največjih modnih dogodkov v Sloveniji.

HP ima tudi sicer veliko skupnega z modno industrijo. Že pred leti je stopil izza kamer Sundancea, Cannesa ter animiranega filmskega sveta in kot tehnološki protagonist utrdil svoj položaj neposredno na filmskem platnu, nikjer drugje kot v že tako »trendseterskem« filmu Seks v mestu 2. Sledili so metulji na ultra mobilnem prenosniku HP Mini 210, ki jih je oblikovala mednarodno priznana oblikovalka Vivienne Tam. HP Mini 210 je postal digitalna torbica in modni dodatek sodobne ženske.

Podjetje danes nagovarja modno zavedne kupce. Še predobro razume, da če se je pri generaciji X morala torbica ujemati s čevlji ali kravata z obleko, se danes mora prenosnik, hibrid, tablica ali katerakoli druga digitalna naprava ujemati z osebnostjo in stilsko ozaveščenostjo posameznika generacije Y. Tako povezuje tehnologijo z modo, na moderen način.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)