Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 12.4.2013

7 mobilnih aplikacij za boljše delo

Pametni telefoni so globoko posegli v način izvajanja poslovne dejavnosti. Uporabnikom so na voljo številne brezplačne aplikacije, s katerimi lahko povečajo svojo produktivnost in povečajo kakovost dela.V letu 2013 bo po napovedih več kot 200 milijonov delavcev uporabljalo pametne telefone kot svoje najpomembnejše produkcijsko orodje. Uporaba bo usmerjena predvsem na sodelovanje in konfrence, dostopanje in urejanje dokumentov, pregledovanje e-pošte ter klepetanje. Uporabnikom so na voljo številne mobilne aplikacije, vendar pa daleč o tega, da bi bile vse dobre - veliko od njih se večkrat ukine kot prenese.

Oglejmo si nekaj odličnih in preizkušenih mobilnih aplikacij, ki poenostavljajo mobilnost:

Brewster– priročna mobilna aplikacija, ki črpa stike in podrobnosti iz različnih socialnih omrežij, pri čemer oblikuje privlačen in podroben profil stika. Omogoča iskanje po stikih po različnih kriterijih: ključne bsesede, ime, lokacija in celo slike.

Here on Biz – spremljate, kateri od vaših LinkedIN kolegov se nahaja v vaši bližini, pri čemer razlikuje obiskovalce in tiste, ki imajo v bližini poslovno lokacijo.

HootSuite - z enega mesta objavljate vsebino na različna socialna omrežja - Twitter, Facebook, LinkedIn … Za vsako objavo je možno nastaviti tudi spremljanje odziva, slediti odjemalcem in ključnim besedam po različnih platformah.

Dropbox - shrambni prostor na internetu. Na voljo imate brezplačnih 2GB prostora, s priporočili prijateljem pa ta prostor lahko povečate celo do 18GB.

Trello - vodenje nalog po konceptu Kanban. Uporabno orodje za vodenje osebnih opravil pa tudi za koordinacijo dela večjih skupin na kompleksnih projektih.

Evernote - ta predal za kramo omogoča shranjevanje poljubne vsebine, ki je nočete trajno izbrisati, na primer slike, glasovne beležke, priponke k e-pošti, izrezke z interneta, tipkane in ročne zapiske … Brezplačna različica aplikacija omogoča shranjevanje do 60 MB vsebine.

UberConference - enostavna udeležba konferenc, ko ste na poti. Ko je konferenca vzpostavljena, aplikacija prikaže slike in socialne profile vseh udeležencev ter sledi, kateri od njih je trenutno govorec.

Če želite poiskati še kakšno mobilno orodje, ki vam bo prihranilo čas, lahko obiščete imenik mobilnih aplikacij na HootSuite.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)