Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 18.6.2013

Najširši nabor storitev za poslovna okolja Oracle

Kopa je ponudila kar 18 novih storitev, s katerimi uporabnikom Oracle tehnologij poenostavlja razvoj, vzdrževanje in upravljanje poslovnih rešitev.


Podjetja in druge organizacije, kjer uporabljajo tehnologije Oracle zaradi pomanjkanja znanja in časa v internih oddelkih informatike srečujejo velikokrat nimajo usklajenih poslovnih sistemov s potrebami poslovanja. Poleg tega so njihov poslovni sistemi naraščanjem sprememb, tako pri uporabnikih, kot tudi pri samih aplikacijah, postali nepregledni, počasni in ranljivi za različne informacijske varnostne grožnje in zlorabe podatkov.

Podjetje KOPA je kot vodilni razvijalec poslovnih rešitev na tehnologijah Oracle ponudil širok nabor storitev, na področjih, kot so podatkovne zbirke, razvoj in dograditve aplikacij, upravljanje aplikacijskih strežnikov in SOA povezovanje, izgradnja sistemov za poslovno obveščanje ter nadzora in zagotavljanja visoke razpoložljivosti sistemov.
Nove storitve so usmerjenje v ohranjanje preteklih naložb in povečevanje njihove vrednosti ob uporabi najsodobnejših tehnologij in najboljših praks. V KOPI tako uporabnikom v različnih panogah, od proizvodnje do javnih storitev in finančnih ustanov, omogočajo posodobitev informacijskih sistemov, lažje uvajanje poslovnih inovacij ter ustvarjanje pogojev za učinkovito in konkurenčno poslovanje.

Več informacij o novih storitvah dobite tukaj!

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)