Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 28.6.2013

Subvencija za uvedbo informacijskega sistema

S pomočjo razpisa Slovenskega podjetniškega sklada za financiranje nove tehnološke opreme v letih 2013-2014 in podjetja KOPA do cenejših naložb v proizvodni  informacijski sistem.

Slovenski podjetniški sklad je objavil nov razpis P4 2013 - Sofinanciranje nove tehnološke opreme v letih 2013-2014. Ta je namenjen mikro, malim in srednjim podjetjem, ki bodo v naslednjih 12 mesecih uvajala začetne investicije, povezane s širitvijo podjetja oziroma z razširitvijo dejavnosti na nove, dodatne proizvode, ali s temeljnimi spremembami v splošnem procesu proizvodnje. Sklad nudi sofinanciranje do 50 % upravičenih stroškov za investicije v višini od 100.000 do 500.000 evrov.

Razpis opredeljuje sofinanciranje nakupa novih strojev, nove strojne opreme in nakup nove programske opreme - povezane z novimi stroji ali opremo.

Za podjetja, ki želijo izkoristiti sofinanciranje je na voljo celotna ponudba podjetja KOPA na področju računalniške opreme (strežniki, računalniki, mrežna oprema …) vključno s storitvami sistemske integracije.

Poleg tega proizvodna podjetja v Kopi dobijo preizkušene rešitve za proizvodnji, s katerimi podpira nove naložbe v tehnološko opremo:

*        Monitoring - spremljanje dela na strojih (delovnih centrih)
*        Proizvodna logistika  - medfazne zaloge, razrez in vodenje dimenzij
*        Sledljivost z RFID in WIFI (označevanje ob stroju)
*        Upravljanje vzdrževanja nove tehnološke opreme
*        Vodenje Kompetenc za upravljanje s strojem ( HRM)

KOPA zainteresiranim podjetjem pomaga pri vsebinski pripravi projekta, s čimer ta povečajo možnost pridobitve razpisnih sredstev.

Celoten razpis je na voljo tukaj!

Več informacij:
Bernard Osvald
041 752 499
bernard.osvald@kopa.si

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)