Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 16.1.2006

KOPA sponzor strokovne ekskurzije v ZDA

Ob koncu študija se študentje Fakultete za računalništvo in informatiko odpravijo na strokovno ekskurzijo v ZDA. Namen te ekskurzije je obisk izobraževalnih središč, razvojnih laboratorijev in svetovno znanih podjetij. Tam se bodo seznanili z načinom študija in se udeležili predavanj svetovno znanih predavateljev.

Del ekskurzije bo namenjen ogledom računalniških podjetij in njihovih razvojnih centrov, kjer bodo iz prve roke dobili dragocene informacije, ki niso na voljo nikjer drugje. Na ta način si bo letos že šesta generacija študentov v živo ogledala nekatera podjetja in univerze, ki narekujejo smernice razvoja informacijske tehnologije.

Študentje se bodo tako pobližje seznanili s prihodnostjo računalniške industrije, v kateri bodo kmalu sodelovali tudi sami.

Strokovna ekskurzija za študente predstavlja velik organizacijski in finančni zalogaj, zato je tudi naše podjetje KOPA d.d. s sponzorskim prispevkom pomagala k uresničitvi zastavljenega načrta.

Verjamemo, da bo ta prispevek pomagal študentom pri širjenju njihovih obzorij in povečanju njihovega strokovnega znanja.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)