Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 4.10.2013

Spremembe na bolje, tukaj in zdaj!

Ključ do rešitev, 24.oktober 2013, Grand hotel Bernardin, Portorož

 

Predavatelja: Aljaž Gradišnik, Kopa in Gregor Železnik, Premogovnik Velenje

Termin: 24.10.2013 ob 14.00

Upravljanje s ključnimi sredstvi izboljšuje poslovne rezultate, kar bo na IBM-ovem osrednjem letošnjem poslovnem srečanju dokazal Aljaž Gradišnik.


Ključ do rešitev, osrednji IBM-ov poslovni dogodek, ki bo letos pod sloganom „Spremembe na bolje, tukaj in zdaj“ je priložnost, ko se odkrijejo najboljše prakse in največji dosežki IBM-ovih partnerjev. Na dogodku, ki bo potekal 24. oktobra 2013 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu, bo Kopin strokovnjak Aljaž Gradišnik nastopil s predavanjem, ki nosi naslov „Z upravljanjem s ključnimi sredstvi do boljših poslovnih rezultatov – dokazano!“

„Na primerih bomo pokazali, da ni izgovorov, da ne bi obvladovali sredstev, tudi, če jih je 40.000, če so 300 m pod zemljo ali 300 km oddaljena od nas. Kot tudi ne more biti izgovor, da ne moremo kakovostno opravljati posla, ker nimamo kompetentnih ljudi,“ je poudaril Aljaž Gradišnik, vodja projektov Maximo v KOPA d. d.

Na področju vzdrževanja je še veliko prostora za številne izboljšave, tako z vidika obvladovanja procesov kot tudi zagotavljanja večje razpoložljivosti ter zmanjševanja tveganj in stroškov. „Na primeru si bomo pogledali Kopino inovativno rešitev, ki temelji na uporabi sistema IBM Maximo v Premogovniku Velenje in na Kopinih mnogih implementacijah v Sloveniji in tujini,« je še povedal Gradišnik.

KOPA bo kot IBM-ov Premier partner in eden najbolj usposobljenih ponudnikov rešitev na tehnologijah IBM Maximo dogodek podprla tudi kot Modri premium partner. Skozi 4 tematske sklope – Nova dimenzija poslovanja, Modrejše računalništvo, Modrejše trženje, Dobre prakse – bodo konkretne rešitve za spremembe na bolje predstavili številni tuji in domači strokovnjaki. Dogodek se bo začel s pogledom v prihodnost, osrednji del bo namenjen konkretnim rešitvam, dan pa bodo zaključili z resnično življenjsko zgodbo o tem, kako najbolj nore sanje postanejo resničnost. Z nami bodo govorniki svetovnega formata!

Več informacij o dogodku dobite na: http://www-05.ibm.com/si/kljucdoresitev/

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)