Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 3.10.2013

2 milijona in raste

Število naročnikov na storitve Office 365 Home Premium se je v 100 dneh povečalo za 1 milijon. Ste že med njimi? Poglejte kaj dobite ali izgubite s tem, da uporabljate Office 365.Microsoft je na dogodku za borzne analitike sporočil, da ima že 2 milijona naročnikov na storitve Office 365 Home Premium – milijon več kot pred 100 dnevi.

Office 365 je nesporno najbolj privlačna zbirka programov in orodij za osebno produktivnost in sodelovanje, tako za domače pisarne kot tudi za podjetja in organizacije vseh velikosti. Uporaba se hitro širi tudi v Sloveniji, kjer je KOPA eden najbolj uspešnih Microsoftovih partnerjev po številu naročnikov na Office 365. Teh je že skoraj 1.500, prihajajo pa iz največjih poslovnih skupin, majhnih in srednjih podjetij ter javne uprave. Med njimi so SIJ – slovenska industrija jekla z vsemi povezanimi podjetji, pa Nieros, Purotehnika, tudi Mestna občina Slovenj Gradec. Vsi po vrsti so se zanje odločili predvsem zaradi nižjih stroškov, enostavne uporabe ter inovativnih zmožnosti, ki povečujejo produktivnost in kakovost poslovanja.

Vas zanima več o prednostih Office 365 za vašo pisarno? Obiščite Kopine spletne strani in odkrijte, kako vam lahko pomagamo, da jih čim bolje izkoristite!
•    Povečanje produktivnosti z mobilnim dostopom do pisarne v oblaku
•    Microsoft SharePoint Online – vse za skupinsko delo v oblaku
•    Upravljanje s pogodbami v oblaku
•    Office 365: varnost ni vprašanje!
•    Office 365 je poslovna izboljšava
 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)