Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 7.10.2013

Petrol z IBM Maximo v regijo

KOPA potrjuje svojo regionalno prevlado pri zagotavljanju celovitih rešitev za upravljanje s sredstvi in storitvami.

Petrol je skupaj s Kopo letos vzpostavil informacijsko podporo za vodenje servisne dejavnosti in obvladovanje tehnoloških sredstev v hčerinskem podjetju Beogas d. o. o. Nova informacijska rešitev temelji na uporabi sistema IBM Maximo ter Kopinih dodatno izdelanih rešitev in prilagoditev in dvosmerne integracije s poslovnim informacijskim sistemom Petrol. Informacijski sistem poleg nabavno-skladiščnega poslovanja zajema še upravljanje in vzdrževanje plinovodnih omrežij, hišnih plinskih priključkov, merilno-regulacijskih postaj, kotlovnic in pripadajočih instalacij, vodenje periodičnih in tehničnih pregledov plinskih instalacij ter vzdrževanje notranjih plinskih instalacij.

Ne spreglejte naših rešitev!

KOPA bo svoje vodilne rešitve za informacijsko podporo vzdrževanju ter upravljanju sredstev in storitev predstavila 24. oktobra na letošnjem osrednjem IBM-ovem poslovnem dogodku » Ključ do rešitev«. Podjetje bo nastopilo s strokovnim predavanjem „Z upravljanjem s ključnimi sredstvi do boljših poslovnih rezultatov – dokazano!“ svoje najboljše prakse ter rešitve pa bo predstavilo tudi na razstavnem prostoru.
 
Več informacij dobite na naslovu: http://www.kopa.si/novica.aspx?id=500, dogovorite pa se lahko tudi za individualno srečanje s Kopinimi strokovnjaki za upravljanje s sredstvi in storitvami (vinko.jelenko@kopa.si).

Dodatne povezave:

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)