Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 7.11.2013

KOPA Mobilni Kontroling

Mobilno spremljanje poslovne uspešnosti, ki presega pričakovanja.

 
KOPA Mobilni Kontroling je nova mobilna poslovna rešitev, ki management v vsakem trenutku opremi s hitrimi informacijami za odločanje. Njena prednost je, da se podatki pripravljajo samodejno, kar odpravlja možnosti za človeške napake, hkrati pa bistveno pohitri izdelavo in dostavo podatkov za podporo pri odločanju in spremljanje poslovanja.

Rešitev KOPA Mobilni Kontroling je izdelana v smislu preproste enačbe:

zadovoljstvo = realnost – pričakovanja

Cilj Mobilnega Kontrolinga je torej, da preseže pričakovanja poslovnih uporabnikov. »Pričakovanja je možno preseči le tako, da izpolniš ključne zahteve uporabnikov, ki jih nadgradiš z inovativnimi funkcionalnostmi, izvirnim pristopom, privlačno obliko in odlično uporabniško izkušnjo. Vse to nam je v rešitvi KOPA Mobilni Kontroling tudi uspelo,« je povedal Domen Ocepek, vodja razvoja KOPA ERP.KOPA Mobilni Kontroling uporabnikom zagotavlja, da vse podatke in informacije pridobijo na pregleden in enostaven način, na njihovi priljubljeni mobilni napravi. Osnovna rešitev, kakor tudi prilagoditve, razširitve in dodatne funkcionalnosti, so uporabnikom hitro na voljo, pri čemer intuitivnost rešitve zagotavlja, da se jim za njeno uporabo ni treba posebej usposabljati.

Kot je pojasnil Domen Ocepek, je uvedba KOPA Mobilnega Kontrolinga v organizacijo izredno enostavna. »Odgovorni za kontroling nam povedo samo, kateri podatki njihove nadrejene najbolj zanimajo in  kdaj ter v kakšni obliki jih dobivajo. Od tu naprej vse poteka samodejno. Seveda je pomembno, da se dosedanji pripravljavci podatkov vključijo v ta razvojni proces in ohranijo svojo vlogo tudi v prihodnosti,« je razložil Ocepek.

Kako deluje

Rešitev KOPA Mobilni Kontroling odlikuje ergonomsko dovršen vmesnik, ki zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Do želenih podatkov oziroma informacij uporabnik hitro dostopa in jih pregleduje brez drsanja po zaslonu. Podatki v zalednem sistemu se sproti osvežujejo, poročila pa se generirajo in posredujejo v uporabniške mobilne naprave povsem samodejno. »Rešitev lahko deluje v zasebnem ali javnem računalniškem oblaku, pri čemer se jo lahko uporabi za kontroling na različnih poslovnih področjih, na primer finance, prodaja, nabava, proizvodnja, kadri in podobno,« je še poudaril Ocepek. Poskrbljeno je tudi za visoko stopnjo varnosti. Podatki se namreč v mobilni napravi ne shranjujejo, prav tako pa je poskrbljeno za vse najsodobnejše varnostne mehanizme pri dostopanji in prenašanju podatkov iz zalednega sistema do uporabnika.

Za več informacij ali predstavitev rešitve se obrnite na: Domna Ocepek (domen.ocepek@kopa.si)

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)