Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 19.11.2013

VABILO NA IZOBRAŽEVANJE: 365 dni brez skrbi - povezovanje ljudi, "uglašenost" informacij in dokumentov - kjerkoli, kadarkoli.

Kje? Hotel PAKA Velenje (klik)

Kdaj? sreda, 27.11 .2013 ob 8.30

Kdo? Direktorji in vodje prodaje


Zakaj? Izvedeli boste, kako zmanjšati čas za iskanje in usklajevanje dokumentov celo za 80%? Kako zmanjšati možnost napak takrat, ko dela hkrati na dokumentih več ljudi in obstaja več različic? Kako zagotoviti dostopnost do dokumentov kjerkoli, kadarkoli, za nemoteno delo in sprotno odločanje?

Na dogodku vam bomo na primerih iz prakse pokazali, kako lahko povečate osebno in poslovno učinkovitost in dvignete uspešnost, kje lahko pridobite čas, ki nam ga vedno zmanjkuje, in kako ste lahko pri skupinskem delu učinkovitejši. Majhni koraki za velike rezultate. V okviru dogodka bo omogočena tudi izmenjava izkušenj z direktorji in odgovornimi za prodajo iz vašega okolja.

URNIKVaša investicija?
Dve uri vašega časa, kajti tokratna izvedba dogodka je brezplačna.  Verjamemo, da se vam bo ta investicija povrnila že v nekaj dneh. Izobraževanje omogočata KOPA d.d. in MICROSOFT Slovenija d.o.o. .

Prijava!
Število prijav je omejeno (na razpolago le 45 sedežev). Pohitite s prijavo!
Dodatne informacije in prijava na  02 88 39 700 ali marketing@kopa.si .

P.S.  Za vas imamo posebno presenečenje
Dostop in pomoč za brezplačno testiranje rešitev, ki vam bodo pomagali do večje osebne storilnosti tako na delovnem mestu kot v privatnem življenju.

Več novic na temo dogodka:
- Učinkovito upravljanje z aplikacijami, dokumenti in informacijami
- 2 milijona in raste
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)