Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 29.11.2013

Lažje obvladovanje omrežne varnosti pri mobilnem in oblačnem poslovanju

KOPA je svoj portfelj omrežnih varnostnih rešitev razširila z novimi požarnimi pregradami Cisco ® ASA 5500-X, ki poenostavljajo upravljanje varnostne politike za mobilne naprave in storitve računalništva v oblaku.
Poslovna omrežja danes le stežka sledijo spremembam v načinu dela. Delovna mesta namreč niso omejena samo na pisarne ampak se prenašajo na službene poti, celo v domače okolje. Poleg tega zaposleni za učinkovito delo potrebujejo stalen dostop do sredstev znotraj podjetja ter v oblaku in to prek različnih naprav.

KOPA odgovarja na zahteve po večji mobilnost in prilagodljivosti pri zagotavljanju omrežne varnosti z novo generacijo požarnih pregrad pregradami Cisco ® ASA 5500-X. Ta organizacijam omogoča enostavnejšo implementacijo poslovnih inovacij, ki temeljijo na uporabi mobilnih tehnologij in računalništva v oblaku, v skladu z enotno varnostno politiko na omrežju.
Prednosti in koristi požarnih pregrad Cisco ASA 5500-X:
  • Izvajanje stanovitno kontrolo (»stateful inspection«) v povezavi s funkcionalnostmi požarnih pregrad naslednje generacije.
  • Integracija različnih varnostnih storitev: vpogled in kontrolo aplikacij, sistem za preprečevanje vdorov (IPS), spletno zaščito, spletno zaščito v oblaku , varen oddaljen dostop in zaščito omrežnega prometa z naprednim filtrom bonitet.
  • Izvajanje granularne kontrole nad aplikacijami, uporabniki in napravami, ki se nahajajo v omrežju – brez zmanjševanja hitrosti požarne pregrade.
  • Zaščita pred napadi »zero-day« napadi, na osnovi informacij iz največje zbirke varnostnih dogodkov, ki zajema analizo omrežnega prometa in obnašanja več kot 2.000.000 naprav, priklopljenih na internet širom po svetu.
  • Visoka zmogljivost tudi v primeru rasti mrežnega prometa in dodajanje novih varnostnih storitev.

Za več informacij, kako z napravami Cisco ASA 5500-X dosežete visoko zmogljivo in celovito inteligentno zaščito ter poenostavite varnostne operacije v vaši organizaciji je na voljo: gregor.kavscek@kopa.si, Gregor Kavšček, svetovalec, 02 88 39 746, GSM: 031 723 966

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)