Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 15.11.2013

Mobilno vzdrževanje z IBM Maximo Anywhere

V Kopi so nadgradili dobre prakse pri vzdrževanju z dolgo pričakovano IBM-ovo mobilno rešitvijo, ki zagotavlja popolno podporo mobilnemu delo vzdrževalnih ekip.IBM Maximo Anywhere prenaša na mobilne naprave praktično vse rešitve na področju upravljanja in vzdrževanja sredstev in povezanih storitev. Poleg rešitev, ki so del standardne različice Maximo so sedaj v mobilni obliki na voljo tudi Kopine dodatne rešitve. Uporabniki imajo tako na pametnih telefonih in tablicah na primer na voljo upravljanje z delovnimi nalogi, listami nalog in opravil, prikaz podrobnosti oziroma zgodovino, beleženje porabe materiala in opravljenih ur, zaznamkov, spremembe statusov in potrjevanje ter uporabo zemljevidov. Za avtomatizacijo zajema podatkov je možno koristiti črtno kodo in RFID, pri čemer lahko uporabniki delajo v načinu z ali brez povezave.

»IBM Maximo Anywhere temelji na razvojni platformi IBM Worklight. To omogoča učinkovito prilagajanje rešitve specifičnim potrebam in zahtevam podjetij, integracijo z drugimi rešitvami ter poenostavlja razvoj dodatnih aplikacij,« je povedal Vinko Jelenko, vodja programa KOPA Maximo.

Za obstoječe in nove Maximo uporabnike, rešitev Maximo Anywhere ponuja popolnoma nove možnosti uporabe, ki lahko temeljito spremenijo in optimirajo obstoječ način dela, povečajo produktivnost ter omogočijo hiter in varen dostop ter enostavno in hitro izmenjavo informacij - kjerkoli in kadarkoli. Uporabljati ga je možno na vseh mobilnih napravam z operacijskim sistemom Android, napovedani pa sta tudi že izpeljanki za kasneje pa tudi za iOS in Windows 8.

Za več informacij pokličite: Aljaž Gradišnik, svetovalec programa MAXIMO, Tel.: 02 88 39 65, GSM: 031 680 543

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)