Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 31.1.2014

Kopino znanje v odprti debati na IBM Pulse 2014

Organizatorji prihajajočega IBM-ovega svetovnega srečanja so povabili Kopo, da svoje znanje in izkušnje deli na okrogli mizi z naslovom »Off the Beaten Path with Maximo: A Panel with ARC's Ralph Rio”.


V Las Vegasu se bo spet vrtelo tudi okrog Kope. Kopin strokovnjak Vinko Jelenko se bo na okrogli mizi, kjer bodo med drugim obravnavali tudi posebne in izvirne načine upravljanja s sredstvi in storitvami, pridružil vrhunskemu analitiku Ralphu Riu iz ene vodilnih raziskovalnih in svetovalnih podjetij na področju industrije ter infrastrukture ARC Advisory Group. Vinko Jelenko bo na okrogli mizi predstavil nekatere inovativne rešitve v okolju Maximo, ki so jih v Kopi razvili za podporo dinamičnemu obračunskemu sistemu, avtomatizaciji cenikov ter integracijah s finančno-računovodskim sistemom v enem vodilnih slovenskih energetskih podjetij.

Poleg Kope in ARC Advisory Group bosta na okrogli mizi nastopili še podjetji Ability Beyond, ki ponuja stanovanjske storitve za ljudi s posebnimi potrebami ter medijska hiša Televisia. Okrogla miza bo potekala 24. februarja ob 13. uri


Več na:https://www-950.ibm.com/events/global/pulse/agenda/preview.html?sessionid=ICS-2451A

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)